Presentació de les XV Jornades Científiques


Les XV Jornades Científiques de Mataró tindran lloc els propers dies 6 i 7 d'abril de 2018.

El divendres 6 d'abril, a TecnoCampus Mataró-Maresme, tindrà lloc la conferència "La contribució de les dones en el desenvolupament científic, des d'una perspectiva històrica" a càrrec de M. del Tura Puigvert Masó, Llicenciada en Ciències Químiques i Diplomada en Història de la Ciència, i la XV Mostra de Treballs de recerca, a càrrec d'estudiants dels centres de batxillerat de Mataró i Argentona. Enguany, també celebrarem la projecció i l'entrega de premis del 1r concurs d'audiovisuals "Curts de Ciències" amb la temàtica DONES i CIÈNCIA.

El dissabte 7 d'abril, per la plaça Santa Anna i altres carrers del centre, tindrà lloc la tradicional activitat de ciència al carrer amb la Fira de la Ciència i la X Gimcana Científica que tindrà com a eix vertebrador les dones en la ciència.

El programa detallat de les Jornades,  els formularis d'inscripció en línia a la mostra de treballs de recerca i a la gimcana científica i tota la informació i documentació de les jornades s'aniran publicant i actualitzant en aquest mateix espai web. La inscripció a la mostra acabarà el proper dia 9 de març.

 Programa de les XV Jornades

Divendres 6 d'abril a la Sala de Postgraus de TecnoCampus Mataró-Maresme

A les 16:30 Obertura de les Jornades a càrrec de representants destacats de l'entreteixit educatiu i cultural de Mataró.
A les 17:00 Conferència "La contribució de les dones en el desenvolupament científic, des d'una perspectiva històrica" a càrrec de M. del Tura Puigvert Masó, Llicenciada en Ciències Químiques i Diplomada en Història de la Ciència.
A les 18:00 15a Mostra de treballs de recerca a càrrec d'alumnes de batxillerat dels centres de Mataró i Argentona.
A les 20:15  Cloenda i lliurament de diplomes a càrrec de les administracions i institucions organitzadores.


Dissabte 7 d'abril activitats de ciència al carrer a la plaça Santa Anna de Mataró

de 17:00 a 20:00  10a Gimcana científica
de 18:00 a 20:00
 
Fira de la Ciència amb la participació d'Aigües de Mataró, COSMOS, LAC, Escola de Natura del Corredor, Consorci per al tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, Delegació de Serralada Litoral Central de la Institució Catalana d'Història Natural i Som Energia.