XX Jornades

Presentació de les XX Jornades Científiques

Les XX Jornades Científiques de Mataró tindran lloc els propers dies 24 i 25 de març de 2023.

El divendres 24 de març, al TecnoCampus Mataró-Maresme, tindrà lloc la conferència "Humans 2.0: modificarem genèticament l'espècie humana?" a càrrec de Gemma Marfany, Catedràtica de Genètica de la Universitat de Barcelona i la XX Mostra de treballs de recerca, a càrrec d'estudiants dels centres de batxillerat de Mataró.

El dissabte 25 de març, per la plaça Santa Anna i altres carrers del centre, tindrà lloc la tradicional activitat de ciència al carrer amb la Fira de la Ciència i la XIII Gimcana Científica que tindrà com a eix vertebrador la genètica.

El programa detallat de les Jornades, els formularis d'inscripció en línia a la mostra de treballs de recerca  i tota la informació i documentació de les jornades s'aniran publicant i actualitzant en aquest mateix espai web. La inscripció a la mostra acabarà el proper dia 28 de febrer.

 Programa 2023

Divendres 24 de març, a la Sala de Postgraus del TecnoCampus Mataró-Maresme.

Obertura de les Jornades a càrrec de representants destacats de l'entreteixit educatiu i cultural de Mataró. Presentació del conferenciant.

Conferència "Humans 2.0: modificarem genèticament l'espècie humana?" a càrrec de Gemma Marfany, Catedràtica de Genètica de la Universitat de Barcelona.

20ena Mostra de treballs de recerca a càrrec d'alumnes de 2n de batxillerat dels centres de Mataró.

Cloenda i lliurament de diplomes a càrrec de les administracions i institucions organitzadores. 

Dissabte 25 de març, a la Plaça Santa Anna.

XIII Gimcana científica.

Fira de la ciència.