#PR3D2015 - Figueres 26 i 27 de juny de 2015 

correu contacte: jornada.figueres@gmail.com

Compte enrere:
 


 
Jornada internacional DIM-Espiral (Figueres)

De nou el grup de recerca DiM i l'Associació Espiral organitzen conjuntament unes Jornades per a tota la comunitat educativa.
Serà una Jornada monogràfica sobre la programació, la robòtica i la impressió 3D aplicades a l'educació i abastarà totes les etapes educatives, des de la primària fins a la universitat. Coneixerem les experiències més rellevants d'aplicació de la programació i codificació en els diferents nivells, des de Scratch i els seus derivats fins als llenguatges d'alt nivell per al maneig de diferents dispositius. Coneixerem també les experiències reeixides de disseny, construcció i ús de robots didàctics i també coneixerem les possibilitats de l'ús de la impressió 3D a l'educació. Aquesta Jornada tindrà lloc a Figueres, ciutat lligada al surrealisme de Dalí i important encreuament de camins, els dies 26 i 27 juny 2015 segons el programa previst.
Estarà complementada també per una JORNADA ON-LINE oberta a tothom, on també es podran presentar comunicacions. 
La inscripció serà gratuïta a títol individual per a tots els mestres i professors de totes les institucions i centres educatius.


Dades clau:

Jornada:
Programació i robòtica educativa i impressió 3D.


Lloc:
Figueres (Alt Empordà)


Dates:
Divendres 26 de juny per la tarda i dissabte 27 de juny tot el dia.


Inscripció:
Assistència

Tallers

 
  En nom de Tramuntec (anfitrió)
  En nom del grup de recerca DIM
  En nom de l'Associació Espiral