LA CONFERÈNCIA

Imatges de la Conferència: Núria Picas JE16

Esforç, valors, respecte, país... No podem demanar més! És un goig poder tenir aquest any a la Núria Picas amb nosaltres...

DIA 7 D'ABRIL DE 2016. A LES 20h, AUDITORI DE SANTA COLOMA DE FARNERS. Formulari reserva de plaça

El perfil

La vida de la Núria Picas sempre ha anat lligada a la naturalesa i a l’esport, des de que va néixer a la serralada de Montserrat, on va descobrir la seva passió per la muntanya. Aquesta passió la va portar a córrer la seva primera marató als 22 anys, però desafortunadament va patir un accident d’escalada i els metges li van dir que mai més podria tornar a córrer.

La Núria es va decantar per la bicicleta però, contra tot pronòstic, va començar a córrer poc a poc, i l’any 2011 va participar per primer cop a un unitrail. A partir d’allà inicià una carrera plagada d’èxits esportius. Picas té clar que el seu límit arribarà, només, el dia que deixi de gaudir

TRANSMISSIÓ DE VALORS

A més de participar en competicions internacionals, a la Núria li agrada passar temps donant xerrades arreu del territori. Gràcies a elles té l’oportunitat de compartir les seves experiències i conèixer gent vinculada al trail i a la muntanya.

La xerrada repassa la vida de la Núria, fins a la seva consolidació com una de les millors atletes de trail running del món. Aquest camí no ha estat senzill, i per tant, la història de la Núria és una història de superació, de constància i d’esforç, tot barrejat amb l’optimisme que caracteritza a Picas i que farà adonar-se a l’espectador que quan es vol, es pot.

Núria Picas. Web oficial