Na drie jaren in Simmerath ons uitstekend vermaakt te hebben, vinden we het tijd om weer eens naar een andere kampplaats te gaan. Daarom gaan we van zondag 15 juli t/m vrijdag 20 juli 2018 naar De Holsterhof in Posterholt. Voor een aantal mensen een bekende plek. Wederom in de tweede week van de zomervakantie van de basisscholen. 

Alle verdere informatie over kosten en inschrijven kun je vinden op deze website onder de knop 'Informatie'. Voor degene die voor het eerst meegaan is meer informatie te vinden onder 'Veel gestelde vragen'. 

Schrijf je vlug in, want vol is vol. Afgelopen jaar hebben we mensen moeten teleurstellen. Wil je verzekerd zijn van een plek, ben er dan vlug bij.

Hopelijk ben jij er (ook weer) bij in Posterholt!!

Groetjes,
De kampstaf.


Laatste nieuws

  • Bijna vol! De plaatsen voor het Jongerenkamp 2018 zijn zo goed als vol. Er is nog één kamer beschikbaar. Dat betekent dat er nog ruimte is voor 3 jongens of 3 meisjes ...
    Geplaatst 25 mrt. 2018 04:10 door RKJ UoW Jongerenkampen
  • Paaseierenactie 2018 De Paaseierenactie 2018 vindt plaats op zaterdag 24 maart 2018.Voor het Jongerenwerk van het Parochiecluster Ubach over Worms is de Paaseierenactie de belangrijkste bron van inkomsten. Door de opbrengst ...
    Geplaatst 15 aug. 2017 23:13 door RKJ UoW Jongerenkampen
Berichten 1 - 2 van 2 worden weergegeven. Meer bekijken »