Activiteiten‎ > ‎

Aanbod stages

Krijg je niet genoeg van rope skipping? Spring je altijd met je touw door het leven? Of wil je je kunsten gewoon bijschaven tijdens een shoolvakantie? Dan is een rope skipping stage misschien iets voor jou.

Sporta, Brsf of BVLO bieden jullie de volgende stages aan. De prijzen zijn steeds inclusief overnachting, maaltijden, nevenactiviteiten, en verzekering). Let wel: deze stages zijn niet georganiseerd door de Jolly Jumpers en worden enkel ter informatie vermeld. Meer details vind je op de site van de organisator.

 Organisatie  Data  Plaats  Leeftijd  Prijs  Info Inschrijven  Opm
 
9 apr - 13 apr  Kluisbergen °1994 - °2004 € 238 (1)

  (2)
 
2 juli - 6 juli  De Panne Vanaf 6 jaar € 260

 
 
4 juli - 8 juli  Hoogstraten °1994 - °2004 € 242 (1)

  (2)

9 juli - 13 juli  De Panne 7 - 16 jaar

 € 245
  (-12j.)
 € 265
 (+12j.)  

  (2)
 
(1)  13 € korting voor al onze springers (dmv hun aansluitingskaart bij Sporta).
(2)  Als voorwaarde om deel te mogen nemen geldt dat je in het bezit moet zijn van een BRSF brevet 1 en 2.  Iedereen vanaf de Kikkers hebben deze brevetten gesprongen of zullen ze dit jaar springen. Voor alle zekerheid kan je aan je trainer vragen of dit ook voor jou zou is. Sprinkhanen kunnen aan deze kampen dus niet deelnemen.
 
Sportkampen bij jongeren tot 12 jaar zijn voor € 56 per week fiscaal aftrekbaar en sommige ziekenfondsen komen ook tussen in de kosten.

Inschrijven?
 
Hoewel de Jolly Jumpers niet betrokken zijn bij de organisatie  van deze stages zouden we het leuk vinden als je een mail stuurt naar info@jollyjumpers.be als je je ingeschreven hebt.  
 
Zo kunnen we andere  geïnteresseerden  weten te zeggen of er al vriendjes of vriendinnetjes ingeschreven zijn.

Ook  kunnen we bij sommige stages een korting bekomen als er een minimum aantal inschrijvingen zijn vanuit onze club. Laat het ons dus weten als je je inschrijft zodat ook jij hiervan kan profiteren.