Activiteiten‎ > ‎Seizoen 2012-2013‎ > ‎

Stage Competitie

Van vrijdag 2 tot zondag 4 november 2012 ging voor de tweede keer onze competitiestage door. Hieronder vind je het verslag en een aantal foto's.

SPORTHOME EEKLO
Na Brugge vorig jaar, hebben we dit jaar ons oog laten vallen op de Sporthome in Eeklo.

 
 
 
 
 
3 dagen lang hebben klein en groot zich het hart uit het lijf gesprongen. 11 uur training zorgt er op het einde van het weekend voor dat verschillende springers last hebben van stijve spieren.

HET VERSLAG

Vrijdag 2 november

Om 13u zijn we ook Den Heurk vertrokken richting Eeklo, want om 15u begon de eerste training al. Vicky, Yara en Iris zijn later met David meegekomen, want zij waren tot kort na de middag nog bezig met hun opleiding om Aspirant Initiator in de Rope Skipping te worden.

15u-18u: de eerste training: goede opwarmen dan freestyles maken of verder oefenen op de freestyles die al af zijn.

18u30: kamerverdeling. Wie slaapt met wie ? Hoe zien de kamers er uit ? Spannend !!!

19u00: ETEN !!  En voor de eerste avond: Spaghetti Bolognaise. njam, njam !!

20u45-... : Belgium's Got Talent. BB-Crew deed mee, dus dat konden we toch niet zomaar laten voorbijgaan. Ondanks onze aanmoedidingen hebben ze niet gewonnen. Jammer...

Zaterdag 3 november

Na een stevig ontbijt...

9u-12u: training: speciaal voor onze stage is Johan helemaal afgezakt naar Eeklo om ook daar aan elke groep anderhalf uur gymtraining te kunnen geven. Bedankt Johan !

12u30: middageten

14u00 - 15u30: training: oefenen, oefenen en nog eens oefenen op die freestyles !

16u15-17u15 : ZWEMMEN ! De Sporthome bevindt zich letterlijk naast het zwembad van Eeklo, dus dat konden we niet zomaar laten voorbijgaan. Bovendien was er een glijbaan !

18u30: Avondeten: en de plaatselijke kok (Adelin) heeft de springers enorm verwend, want er was keuze uit vol-au-vent, stoofvlees en frikandellen en dat alles geserveerd met... FRIETJES !

20u-...: Quiz: om toch ook de hersenen een beetje aan het werk te zetten, hebben Ewout en Karlien een leuke quiz in elkaar gestoken. And the winners are "VROUWLAND", het team van Lara Vankelecom, Vicky, Anke, Lore, Margot en Helena.

22u-...: EEN MUIS !!!! In de kamer van onze Mini's was een muis binnengedrongen. Gelukkig heeft het diertje vlug ingezien dat het daar niets kon komen doen en is het langs dezelfde weg als dat het gekomen was terug vertrokken. Oef...

0u00-...: Een feestje ? Wat horen we daar uit de kamer van de Senioren komen ? Is er nog een feestje aan de gang ? Vicky, weet jij iets meer misschien ?

Zondag 4 november

Alvorens de dag te starten, spelen we een paar lekkere boterhammen (met choco ?) naar binnen.

9u-12u: VERRASSING !! Maarten Goedemé, ex-springer bij DDF en nu hun manager, komt onze springers een aantal tricks, wissels enz bijleren. Wow, tof !

12u30: middageten

14u00: De stage zit er op. De ouders komen hun kinderen afhalen in Eeklo.

14u30-15u30 : Slapen in de auto ?

Tot volgend jaar !!


Comments