2005, Le Mans, også en slags camping

Gå til:Forside/Familie/Camping/Biler


I 2005 var jeg på Le Mans for første, og foreløbig eneste, gang. Vi(min nabo: Mogens og jeg) havde købt turen af Grand Prix-Tours(www.gptours.dk). Vi var med bus og havde selv vores lille telt med.

Starten var lidt kaotisk da Mogens brækkede benet samme dag vi skulle af sted. En forstående læge på Slagelse Sygehus gav Mogens en midlertidig skinne på, og det lykkedes for ham at indhente bussen ved Chritiansfelt.

Selve det at være på banen med en kørestol var en meget positiv oplevelse, alle var simpelthen så flinke og hjælpsomme, så op og ned ad trapper var der altid hjælp, toiletter og bad blev også klaret til stor tilfredshed.

Og så var det jo det år hvor Tom Kristensen slog alle rekorder og vandt for 7. gang, det gjorde det jo bare endnu sjovere - der var Dannebrog overalt.

Fredag eftermiddag, besøg i Pit Lane

Mange besøgende i Pit Lane

Flotte, men beskidte, biler på campingpladsen

Morgenbarbering, lørdag

Lørdag formiddag køres race for historike biler, her en Porsche 356.

Så har vi fundet en god plads på nogle brede trin ved siden af tribunen. Et udmærket sted at sidde hvis man selv har en stol(eller kørestol) med.

Der breder sig en særlig stemning om aftenen. Lidt over midnat gik vi ned i teltet for at sove lidt. Der er larm som på en tysk rasteplads, og teltdugen støjisolerer ikke meget, men vi fik da sovet lidt.