voor muziekonderwijs
https://www.facebook.com/jsbachschool/
De muziekschool van Soest

CD opname

º• Gitaar Camerata Eemland en het Bach Jeugd Orkest hebben zaterdag 2 juni 2108 hard gewerkt in de Bachschool en Kytopia (UTRECHT) voor de CD-opname. Bekijk de FOTO'S

https://sites.google.com/site/johannsebastianbachschool/blog/cdopnamebjoengce2juni2018
https://sites.google.com/site/johannsebastianbachschool/blog/cdopnamebjoengce2juni2018

Instrumentenparade

De Bachschool te Soest organiseerde op 21 april 2018 in de Oude Kerk van Soest de “Instrumentenparade” in de vorm van een kindervoorstelling
Mark Haayema presenteerde met leerlingen, docenten en het Bach Jeugd Orkest van de Bachschool voor alle kinderen en grote mensen van Soest die op de Bachschool een instrument willen gaan spelen of zingen deze “Instrumentenparade”.
"Het grote orkest zat klaar, het kinderkoor er voor. Zelfs het mooie nieuwe kerkorgel was in spanning van wat er gebeuren zou. Een ontroerend verhaal over een klein eendje dat uit het ei komt en op zoek gaat naar zijn moeder. Zijn moeder is een melodie, maar waar kan hij haar vinden? Na de voorstelling, die ongeveer 45 minuten duurde, was er gelegenheid alle instrumenten uit te proberen en informatie van de docenten te krijgen."
Op zondag 9 september 2018 tussen 13.00 - 16.00u wordt deze "Instrumentenparade" met Mark Haayema en het Bach Jeugd Orkest herhaald in het Eemhuis te Amersfoort. Kom luisteren en kijken.
U kunt uzelf of uw kind direct inschrijven op deze Bachschool website.