Voor de 4 routes samen is er een maximum van 1000 deelnemers. Indien het maximum tijdens de voorinschrijvingsperiode bereikt is, zullen de voorinschrijvingen voortijdig worden afgesloten. Er zal dan enkel nog kunnen ingeschreven worden op een wachtlijst.

Wanneer het maximum van 1000 deelnemers niet bereikt is, blijft een daginschrijving mogelijk. 

Ziekte of blessure op 4 oktober 2020 : wie vooraf is ingeschreven maar ziek of geblesseerd valt kan zijn inschrijving overdragen naar 2020.  We betalen niet terug maar het gestorte bedrag van voorinschrijving wordt in mindering gebracht van de inschrijving van het volgende jaar.   Opgelet:  verwittigen dat je ziek of geblesseerd bent dient voor aanvang van de wedstrijd te gebeuren via mail aan: rudy.vande.velde@telenet.be   

Borstnummers worden op de dag van de wedstrijd bedeeld. De uitreiking start 1 uur voor de start. Samen met het borstnummer krijgen de deelnemers ook nog een schriftelijke en mondelinge briefing met een korte routebeschrijving, info over de signalisatie, een herinnering aan het reglement en een noodnummer met bijhorende instructies.

De borstnummers dienen na de wedstrijd te worden terugbezorgd.

Voor de jeugdtrails kun je zowel op voorhand als de dag zelf inschrijven tegen de prijs van 2 euro. Hier geldt geen beperking qua aantal deelnemers.

Voor alle deelnemers  is een ongevallenverzekering (Ethias) aangegaan via Sporta, onze federatie.

Faciliteiten deelnemers

De loods van Herssens-Tollenaere is tijdens het weekend van de Pereboomse feesten volledig vrijgemaakt voor deze feesten. Op zaterdag is er al een grote moutainbiketocht en op zondag de Pereboomse Krekentrail. Er is in de loods een ruim aanbod aan drank en hapjes. Daarnaast is er op zondag 6 oktober ook kinderanimatie voorzien.

Voor de deelnemers is er ook een afzonderlijke verkleedruimte voorzien voor dames en heren inclusief heerlijk warme douches !  Er is ook de mogelijkheid om uw sporttas in bewaring te geven (gratis) of U kan er voor opteren uw tas in uw auto te bewaren. De parking bevindt zich vlak naast de loods. 

Langs het traject zijn er bevoorradingsposten op 2 verschillende locaties. Naast water, sportdrank en cola zijn daar ook stukjes banaan, peperkoek en rozijnen te verkrijgen. Gelieve afval uitsluitend in de afvaltonnen te gooien!

  • Bevoorradingspunt 42.2 km: na 10.5 km – na 20,5 km - na 32.5 km
  • Bevoorradingspunt 33 km: na 10,5 km – na 20,5 km 
  • Bevoorradingspunt 22,5 km: na 10.5 km
  • Bevoorradingspunt 16 km: na 10 km

Aan de aankomst is er eveneens drank ter beschikking. Deelnemers met een drankgordel kunnen deze bijvullen met de beschikbare dranken aan de bevoorradingsposten.

We benadrukken nogmaals dat geen enkele van de trajecten, met uitzondering van de jeugdtrails, over een afgesloten parcours worden georganiseerd.   Het verkeersreglement, met voorrang voor gemotoriseerd verkeer op de meeste kruispunten, is van toepassing !   We plaatsen diverse waarschuwingsbordjes en lintjes op oversteekplaatsen als geheugensteun.  

We voorzien ook een EHBO-assistentieteam die zowel actief is op Nederlands als Belgisch grondgebied. 

Tijdsregistratie, podia en attentie deelnemers

Er is tijdsregistratie via chip voorzien behalve voor de jeugdlopen waar er enkel een rangschikking wordt opgemaakt. De uitslagen zullen de binnen de 24 uur ter beschikking zijn op de website van www.joggingclubmoerbeke.be Er worden op de dag van de wedstrijd geen copies van de uitslag bedeeld.  

De eerste 3 dames en heren van elke wedstrijd (incl. jeugdlopen) worden uitgenodigd voor een podiumceremonie en krijgen een medaille en een mooie naturaprijs. 
Ook de beste Moerbeekse man en vrouw op elke afstand wordt uitgenodigd voor de podiumceremonie en krijgt een naturaprijs.
Alle deelnemers aan één van de 5 routes krijgen na afloop van de wedstrijd een attentie.

Onze Pereboomse Krekentrail is een Sporta-run waarbij we worden bijgestaan door een Sporta-medewerker voor de tijdsregistratie.