Hieronder     en 

Onderstaande info heeft wel effect gehad. Volledig onderaan vinden jullie alle uitslagen en links naar foto's.

De 3 routes kan je hier bekijken:

Sfeerbeelden Wolvenloop


Op  8 april 2017 organiseren we onze 8ste wolvenloop in het provinciaal domein Puyenbroeck. Net als de voorbije jaren, toen we haast 500 lopers mochten begroeten, organiseren we ook dit jaar 3 hoofdlopen en 2 jeugdlopen. 


De jeugd start om 14h30 en er is keuze tussen 600 meter en 1 km.
De start van de hoofdlopen is om 15h en er is keuze tussen 5 km, 10 km en 10 mijl (16.1 km).

Iedereen start aan de sporthal, waar ook de inschrijvingen zijn.  

Hierboven vind je een link naar plannetjes van de routes. Iedereen die op voorhand inschrijft via het formuliertje hieronder betaalt 5 euro.  Daginschrijving is 7 euro tenzij men een lidkaart van Sporta, Okra of VAL kan voorleggen. In dat geval is het inschrijvingsgeld 6 euro. Voor de jeugdlopen zijn er enkel daginschrijvingen (2 euro). Op voorhand inschrijven kon tot woensdag 5 april.

Alle deelnemers aan de hoofdlopen krijgen 2 streekbiertjes of sportdrankjes als herinnering bij inlevering van hun borstnummer. De deelnemers aan de jeugdloop ontvangen een medaille + attentie. 

We werken met chipregistratie. Voor de wedstrijden over 5 km, 10 km en 10 mijl worden afzonderlijke rangschikkingen opgemaakt voor mannen en vrouwen en verder opgesplitst tussen  de leeftijdscategorie 50- en 50+. Voor de deelnemers 50+ die deelnemen aan de wedstrijden over 10 km en 10 mijl is er, in het kader van het Selenjo-criterium, zelfs een rangschikking per leeftijdscategorie van 5 jaar. 

Tussen 17:00 en 18:00 organiseren we podia voor de eerste 3 van elke rangschikking. Alle faciliteiten (inschrijven, parking, kleedkamers en douches) situeren zich aan parking 2 van het provinciaal domein (Craenendam, ingang sporthal en zwembad). 

We hopen jullie allemaal op 8 april te mogen verwelkomen in het prachtige domein van Puyenbroeck! Met dank aan het Nieuwsblad en André Mulders:  8ste Wolvenloop  (105 foto's)

Op zaterdag 8 april organiseerde Joggingclub Moerbeke in samenwerking met Sporta en Okra voor de 8ste maal de 'Wolvenloop' in het provinciaal domein Puyenbroeck. Vorig jaar trok deze natuurloop zo’n 450 deelnemers aan waaronder tal van recreatieve gelegenheidslopers. Dit jaar waren er meer dan 500 om precies te zijn 540 deelnemers schreven zich in over de verschillende afstanden. Voor de uitslagen verwijzen we te kijken op de website van Joggingclub Moerbeke. www.joggingclubmoerbeke.be Bron: Het Nieuwsblad

Met dank aan Yves Van Hoeck, partner van Jessy Roelandts :Onze fotograaf schoot er op los!  

Met dank aan de bevriende club uit Namen (Running Club de Namur a.s.b.l.): Encore merci pour votre accueil hier, voici un lien vers les photos de Clo  

Met dank aan Kris Hadermann : foto's Sporta