Lidmaatschap                  

a. Werkingsjaar: het werkingsjaar is gelijk aan het kalenderjaar. 

b. Bijdrage: Nieuwe aansluitingen

Wie aansluit voor 30 juni 2019 betaalt 37 euro en is in ruil ook verzekerd, krijgt een uitrusting (T-shirt & fluo) en kan gebruik maken van onze faciliteiten (douchegelegenheid,…).   

Voor wie jonger dan 18 jaar is of 50 jaar of meer is dat 32 euro.
Wie aansluit in het derde trimester betaalt 5 euro minder voor de rest van het lopend lidjaar (dus 32 of 27 euro). 

Wie aansluit in het vierde trimester heeft keuze tussen 2 formules.  
Formule 1:  min 10 euro (27 of 22 euro) maar lidmaatschap beperkt tot de rest van 2019.  Inclusief 1X verzekering en 1X kledij.
Formule 2: lidmaatschap tot eind 2020 (dus max. 15 maanden) incl. 1X kledij en  2X verzekering (2019 en 2020) aan 49 of 44 euro.  

Inschrijven kan je via overschrijving op Axa- rekeningnummer:  BE43 7512 0690 6801

Alle administratieve gegevens die we nodig hebben voor o.m. je sportverzekering kan je invullen via INSCHRIJVEN


c. Wat krijgt U voor uw bijdrage?

De leden zijn verzekerd tegen sportongevallen tijdens het lopen.  Deze dekking geldt niet alleen voor de trainingen op de joggingclub maar ook voor sportongevallen tijdens het joggen thuis of op joggingwedstrijden. We zijn aangesloten bij Sporta die ook instaat voor de verzekering.Wil je meer weten over Sporta en de verzekering ?  Surf dan naar www.sporta.be en ga dan verder bij de rubriek “federatie”.

Leden ontvangen elk jaar sportkledij van onze joggingclub ter waarde van 15 euro.

De kandidaat-lopers kunnen eveneens gratis deelnemen aan een Start to Run georganiseerd door onze joggingclub.

Interessante loopwedstrijden of uitslagen van onze leden vind je in ons online agenda en de wedstrijdverslagen. 

Bij aankoop van loopkledij en schoenen in sommige winkels  kun je mits via onze lidmaatschap van onze joggingclub kortingsbonnen bekomen.

d. Tegemoetkomingen

Informeer zeker bij uw mutualiteit of u een tegemoetkoming krijgt voor uw lidmaatschap. De meeste mutualiteiten betalen een deel van uw lidmaatschap bij een sportclub terug. De modaliteiten en bedragen verschillen van mutualiteit tot mutualiteit. Daarvoor dient u meestal een formulier in te vullen die wij als joggingclub moeten bevestigen.

e. Kandidaat-leden

Kandidaat-leden kunnen steeds een aantal keren meelopen vooraleer te beslissen om lid te worden van onze joggingclub. Zo kan je steeds nagaan indien dit een sport is die je ligt en ook de sfeer binnen de club proeven. Let wel: gezien je nog geen lid bent, ben je niet verzekerd tijdens deze periode.