http://www.joggingclubmoerbeke.be/2015/s2r/s2r.jpg 


 http://www.joggingclubmoerbeke.be/2015/s2r/s2r00.JPG  http://joggingclubmoerbeke.be/2014/uren.gif

De 'start to run' 2015 is afgerond; hierbij nog wat foto's met dank aan Kimberley Hillaert en Jesse en Yves (en een beetje Lennart).

 Fotoreeks van Kimberley:
 Klik op het figuurtje!

 http://www.joggingclubmoerbeke.be/2015/s2r/s2rrec01.jpgReactie

"Hallo ""ex-start to runners"", Joris en ik hebben aan jullie gedacht afgelopen zondag 10 mei. Zo te zien aan de foto's was het voor iedereen een succes! Dit door jullie inzet en natuurlijk niet te vergeten ""Dirk"" die (ons) jullie allen wist te motiveren! DIKKE PROFICIAT AAN ALLEN !! En nog veel loop-plezier. Gegroet, Francoise en Joris.
 Fotoreeks van Jessy en Yves:
 Klik op het figuurtje!
 http://www.joggingclubmoerbeke.be/2015/s2r/lp01.jpg Onderstaande foto's zijn van André Mulders van het Nieuwsblad; het volledige artikel staat op: JCM 1 maart 2015

   
 
 
         
   Videoverslag van Moerbeke Digitaal http://www.moerbekedigitaal.be/ Met dank aan het team van Rudy Wuytack.

JCM S2R YouTube-video


Het Nieuwsblad 1 maart 2015
MOERBEKE-WAAS / WACHTEBEKE - Het was druk aan de sporthal van Moerbeke zondagmorgen waar 24 nieuwe lopers inschreven voor "Start To Run" van Joggingclub Moerbeke. Hun einddoel de 5 km na tien weken trainen kunnen lopen. Allemaal mensen die geen of ooit een poging waagden om te lopen en die van 0 beginnen. Hun motivatie is groot en allemaal willen ze het volhouden tot het einde. Het einddoel halen en na tien weken de proef af te leggen van 5 km.

Joris en Françoise uit Zelzate, Joris heeft nooit aan sport gedaan, Françoise had wel al een poging achter de rug in Ertvelde, maar gaf het op, deze keer motiveren ze elkaar en willen het tot een goed einde brengen, stap voor stap. "Onder begeleiding moet ons dat zeer zeker lukken" vertelden ze beiden.

Kathy onderneemt haar tweede poging, haar eerste poging moest ze vroegtijdig stopzetten, "zonder begeleiding ga je dingen doen die niet goed zijn voor de knieen, daarom moest ik vroegtijdig 
afhaken" vertelde ze.

Anneke wil het deze keer langer volhouden dan 4 minuten, ook zij heeft als streefdoel de 5 km kunnen lopen. Ook Katrien probeerde het op haar eigen en zonder begeleiding ook haar lukte het 
niet, deze keer ben ik vastbesloten ik wil het einddoel bereiken.

Dirk Baert deed daarna een beetje uit de doeken hoe het werkt, welke loopschoenen geschikt zijn voor de verschillende terreinen en gaf de kandidaten wat goede raad, waarna de eigenlijke "Start To Run" echt kon starten met opwarming en een kleine ronde lopen.  (André Mulders; met dank!)

Wie  wilde meedoen, gebruikte onderstaand formuliertje!