Eerste Moerhofloop
VZW Joggingclub Moerbeke in samenwerking met het feestcomité en de gemeente Moerbeke-Waas

Niet enkel het prachtige Heidebos, maar ook de omgeving van de Zandberg en de Achterdreef zijn fantastisch om er te joggen. Je kan het zelf komen ontdekken!

       
     

http://joggingclubmoerbeke.be/JCMDIRK/5wolf/fl1.gif

Onze allereerste Moerhofloop te Moerbeke-Waas was een voltreffer. Hoewel de weergoden ons die dag (vrijdag 22 augustus) niet goed gezind waren, mochten we toch meer dan 180 lopers verwelkomen waaronder meer dan 25 deelnemers aan de jeugdlopen over 600 en 1000 meter.  
Eén uur voor de wedstrijd was het letterlijk aan het gieten. Maar tijdens de wedstrijd bleef het droog en we zagen vooral gelukkige gezichten aan de aankomst. Iedereen had genoten van de prachtige natuur! 

Bij deze ook dank aan de meer dan 20 vrijwilligers om alles in goede banen te leiden en de talrijke gulle sponsors die ons hebben gesteund.   Zonder deze hulp was het onmogelijk een jogging te organiseren!

Het is alvast zeker. Volgend jaar volgt een 2de editie en hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind! Wie weet volgt de Moerhofloop hetzelfde traject als onze wolvenjogging. Bij de eerste editie van de wolvenjogging waren er 150 deelnemers en 5 jaar later (2014) waren er dat al 430. (Rudy Vande Velde)

Dit waren onze routes:


  
 
 
 

Onze sponsors die de Moerhofloop ondersteunen!

(22 augustus 2014)


 http://www.joggingclubmoerbeke.be/2014/mhl/mhlspons01.jpg  http://www.joggingclubmoerbeke.be/2014/mhl/mhlspons02.jpg  http://www.joggingclubmoerbeke.be/2014/mhl/mhlspons03.jpg  http://www.joggingclubmoerbeke.be/2014/mhl/mhlspons04.jpg
 http://www.joggingclubmoerbeke.be/2014/mhl/mhlspons08.jpg  http://www.joggingclubmoerbeke.be/2014/mhl/mhlspons05.jpg  http://www.joggingclubmoerbeke.be/2014/mhl/mhlspons06.jpg  http://www.joggingclubmoerbeke.be/2014/mhl/mhlspons09.jpg  http://www.joggingclubmoerbeke.be/2014/mhl/mhlspons07.jpg

Volgende deelnemers waren allemaal winnaars en ontvingen hun prijzenpakket! Proficiat jongens en meisjes!

Laureyn Rike en Walt, Verstraeten Dario en Angelo, De Nys Nena, Heirman Jesse, Peirens Kaat en Roel, Van Bombost Liam en Andres, Van Bunder Jonas, De Dobbelaere Margot, De Nijs Hanne, D'Hondt Casper en Thomas en Lukas, Van Daele Louis en Charles en Elena en August en Emiel, De Sutter Arman en Gilles.
 

Onze groene Moerhofroute

 

Enkele beelden van onze geslaagde Moerhofloop (vrijdag 22 aug. 2014)