Jocuri cu tractoare agricole cu remorci

Galerie jocuri cu tractoare mania, 3d, noi, cu cupă şi roţi mari, de arat, la fermă, de munte, de zăpadă sau cu remorci.

jocurI tRaCtoAre de arat pentru agriculturaLa arat

Unele tractoare sunt dotate cu motoare turbo pentru a reuşi să urce şi cele mai accidentate pante. Greutăţile cutiilor care trebuiesc transportate pe munte devin o piedică importantă alături de obstacolele din teren.

JoCurI cU tRactoaRE 3d greleDozer

Şoferul trebuie să pună toate elementele din zona marcată şi asta necesită multă îndemânare în conducerea utilajelor grele. Noi te sfătuim să fii atent.

Ţăranii s-au echipat în jocul tractoarelor de fermă cu utilaje mici dar eficiente.La ferma

Tractorul la fermă este principalul ajutor în strângerea produselor agricole şi în depozitarea lor în bune condiţii. La fermă munca grea este realizată cu ajutorul tractorului fără cabină care cară roşii şi alte legume.

Escaladează munţii în joc cu tractoare mania, traversează dealurile şi repară stricăciunile.Pe munte

Maşinile albastre forestiere faine cu roţile mari sunt foarte utile şi la transportul pe munte. Se conduc mai greu iar pericolul de răsturnare este mare. Fii atent cum manevrezi volanul şi cum parchezi în pantă.

Jocuri cu tractoare mania de curse

Urmăreşte monştrii într-un joc cu tractoare de halloween de groază.Haloween

Pregăteşte rapid tractorul de halloween şi urmăreşte vrăjitoarea în viteză mare. Distruge cât mai mulţi dovleci pentru a obţine un scor bun. Menţine echilibrul tractorului tunat pe terenul accidentat şi evită să fii distrus de armele vrăjitoarei.

Ia-l pe Ben 10 în joc cu tractorul de grădinărit.Ben 10 tractorist

Simpaticul erou este şofer pe o maşinărie imensă la muncile agricole. El trebuie să se descurce pe un teren foarte accidentat la ţară, la discuit sau la arat cu plugul, ebicidat sau celelalte sarcini specifice.

jocuRI CU tRacToarE dIego cel harnicDiego fermier

Micuţul este muncitor şi trebuie să facă curăţenie pe şosea. Tractorul său real are montat un braţ de excavator. Munca în agricultură este grea pentru copii.

JoCUri TractoARE Mania foarte mAriMania

Daca ţi s-a stricat maşina la munte ai nevoie de un tractor să te remorcheze, dar si de un sofer maniac sa te ajute. Mania de a conduce este binevenită atunci când marfa trebuie urcată pe o pantă abruptă.

Jocuri TracTOare pe ZaPaDa si uTiLaje dEzapeZirePe zapada

O furtună a acoperit toată parcarea de zăpada. Aduceţi repede utilajul de dezăpezire că nu mai pot ajunge oamenii acasă de la mol.

JOcuRi TRaCtoare si bUldoZere mOnSTruBuldozere

Forţa distrugătoare a buldozerului pune la pământ casele întâlnite în cale la o singură lovitură. Încearcă să-l conduci cât mai rapid pentru a obţine un timp cât mai bun şi să acumulezi mai multe puncte.

JOcUrI TRACtoaRe pe SenIle in mIna de exCavat aurMina de aur

Condu cu grijă tractorul pe şenile galben folosind braţul mobil gigant pentru a extrage aurul din mina ca sa te îmbogăţesti. Dirijează utilajul monstru spre rezervele de aur, ocoleşte obstacolele şi acumulează dolari.

Jocuri cu tractoare mari la arat

JocUri traCtoare cu RotI mAri tuNatE si tUrbOMonstri cu roti mari

Eroul nostru conduce tractorul verde prin terenuri cu obstacole uriaşe, sunt mai multe niveluri peste care nu se trece usor. Deci, vă rugăm să-l ajuta-ţi în timpul mersului. Fiecare nivel are diferite teme şi trasee.

Sapă terenul în jocul tractorului cu cupă în faţă şi nivelează pământul.Putere 2

Alege unul din cele trei tipuri de maşini extreme şi încercaţi să obţineţi cel mai bun scor pe fiecare nivel, simţiţi viaţa satului şi conduceţi pe un teren deluros. Ambalează puternic motorul.


JOCuri cu tractoARE cu REmorci de TRAnsportTractoare cu remorci

Încarcă remorca şi leagă-o de un uşor tractor mai vechi verde pentru a transporta încărcătura la destinaţie. Ai grijă la sistemul de cuplare al remorcii pentru a nu pierde marfa pe traseu.

JoCuri traCtoare tranSporta maRfuriTransport 2

Daca vrei să câştigi ceva bani în plus şi ai nevoie să cari ceva marfă, iţi punem la dispoziţie un tractoraş cu remorcă unde poţi transporta materialele dorite. Poţi căra lemne, pâmânt, nisip, gunoi sau baloţi cu paie.

JoCuRi cu TrActoAre pe cAmp sau Ogor prin ploaie si vantPe camp

Înscrie-te în cursa organizată pe câmpuri de la fermă. Condu tractorul universal roşu cu îndemânare evitând obstacolele şi finalizează cursa într-un timp cât mai bun.

JocUri cu tractOare cu cuPa si eXcavatoAre uriaSeTractor cu cupa

Condusul unui excavator pe un teren în panta este al naibii de greu. Folosirea cupei te ajută să găseşti echilibrul pe un teren accidentat fiind folosită ca punct de sprijn şi de balans. Turarea motorului la maxim te poate răsturna şi astfel cursa ta se incheie. Convinge-te şi tu. Ţine bine de volan.

Jocuri cu tractoare 3d tras cupă plug
JocuRI cu tractOAre aGRIcole de semANat sau aRAt pAMantulAgricole

Tureaza motorul la maxim, ocoleste denivelarile, strabate distanta dintre morile de vant. Obtine un timp bun pentru a trece la urmatorul nivel.

Ajută-l pe mario să încarce remorcile in joc cu tractorul în grădină.Mario tractoristul

Leagă remorca, încarcă-o şi porneşte pe drumul de la fermă evitând răsturnarea autovehiculului. Cu cât aduni mai multe puncte şi reuşeşti să le menţii în remorcă fără să le pierzi la trecerea dintr-un sector de drum în celalalt vei reusi să treci de la un nivel la altul.

Poţi acum să lucrezi cu utilaje noi în joc cu tractor modern.Bratul cu magnet

Încărcaţi cu ajutorul braţului magnetizat camionul cu bolovani, pietre şi apoi le transportaţi cu robotul în condiţii de siguranţă pentru a fabrica cărămizi.