Jocuri cu Tiruri

Autostrada soarelui şi singurătatea camionului de cursă lungă.

Jocuri cu Camioanele Monstru de Transport cu Roţi Uriaşe.


Galerie de jocuri cu camioane tari, 3d, noi, cu remorci, de transport, online, pe gheaţă, pe zapadă sau la şcoala de şoferi. Experimentează condusul camioanelor rapide, extra mari, tunate. Realizează acrobaţii urcând prin pădurile cu obstacolele întâlnite la tot pasul. Intră în competiţia motoarelor nervoase. Descărcă mărfurile transportate în remorcile mari ale tirurilor. Aranjează şi stivuieşte produsele destinate transportării pe distanţe mari în oraşe cu atenţie. Intră pe drumurile de ţară unde tirurile mari nu prea au access, drumurile fiind denivelate şi înguste.

Curse americaneTe invităm aici să încerci un joc cu camioanele mari şi puternice

Descurcă-te cu mastodontul tău în aglomeratul oraş american. Respectă regulile de circulaţie şi fii atent la pietoni.


Uriaşul pe roţiHai să conduci în jocul camioanelor uriaşe şi înfricoşătoare plin de aventură.

Alege un mastodont de oţel care distruge totul în calea sa şi condu-l atent până la sfârşitul nivelului înainte de a expira timpul.


Jeep-ul tunatAcum poţi fi un şofer în joc cu camion jeep special echipat pentru terenurile acidentate.

Terminaţi fiecare nivel cât de repede puteţi, fără să vă răsturnaţi şi colectaţi elementele bonus de-a lungul drumului.


Concursul tirurilorParticipă acum la concursurile din jocul camioanelor tari şi întrece-te cu ceilalţi bolizi.

Cursa rapidă între maşini cu roţi mari. Traseul este plin de curbe. Contează măiestria pilotului.


Cursă nebună cu tiruriPlăcerea de a conduce maşini o poţi satisface în joc cu camion mania pentru şoferii nebunatici.

Viteza pe autostrada în deşertul arab cu materiale periculose de transportat.


Transportor armatăMisiunea transportului militar rezolvă-o repede în joc cu camioanele armatei.

Condu acest monstru militar, prin diverse obstacole, fără să distrugi maşinăria. Arată-ţi abilităţile în materie de şofat cu camioanele armatei.


DistrugătoareDistruge tot ce întâlneşti în cale într-un joc cu camioanele distrugătoare care raşchetează tot.

Condu monstrul de oţel, colectează stelele de pe drum, distruge maşinile şi încearcă să sari cât mai departe pentru a obţine cel mai bun scor.


Zombie şi nebuniElimină toţi monştrii în joc cu camioanele şi zombi complet nebuni care atacă oraşul tău.

Eşti un fel de poliţist al iadului şi trebuie să distrugi toţi zombii şi nebunii din calea ta, calcă-i cu maşina că altfel ei vor pune stăpânire pe oraş.


Cursa periculoasa>Manevrează corect imensa maşină în joc cu camioane mari şi extrem de periculoase.

Viteza pe autostradă cu tirul pentru a duce marfa la timp la destinaţie.


În oraşÎncearcă să înveţi să parchezi corect în jocul camionului în oras pe străzi înguste.

Condusul în spaţii mici este plin de peripeţii. Poţi avaria serios camionul american dacă nu eşti atent.


TransportulMărfurile pentru care ai semnat trebuie duse în siguranţă în joc cu camioanele de transport pe distanţe lungi.

Şoferul trebuie să cunoască bine maşina de transport pentru ca ea duce marfă valoroasă. Orice manevra greşită poate compromite tot transportul respectiv.


Învaţă să parcheziA întoarce un tir nu este aşa uşor, verifică în jocul parcarea camionului.

Manevrele de parcare ale tirului greu într-un oraş sunt foarte grele. Atenţie mărita dacă nu vrei să avariezi imensul camion.


Rapid şi furiosDacă vrei viteză şi adrenalină poţi încerca un joc cu camioane furioase.

Condu maşina ta cu roţi uriaşe monstru ca un nebun peste toate obstacolele pentru a termina fiecare nivel cu brio.


Super roţiFolosirea în regiunile greu accesibile a tirurilor este grea dar nu imposibilă cum se vede într-un joc cu camionul super.

Menţine echilibrul masinii pe măsură ce treci peste dealuri şi escaladeză cu bine alte obstacole, ai de trecut şi prin apă.


Tirul cu remorcăCondu cu atenţie în jocul camionului cu remorcă.

Ai grijă cum parchezi. Dăcă greşeşti eşti concediat.


La pompăAlimentează la pompă combustibil repede în jocul camioanelor monstru pentru că acestea consumă multă benzină.

Computerul de bord te atenţionează ca o să rămâi fără combustibil. Trebuie să alimentezi urgent.


Camionul lui Moş CrăciunAi aşteptat un an întreg să vină cadourile iar acum le poţi vedea în jocul camionul lui moş crăciun.

Mai nou bătrânelul cel simpatic aduce cadourile şi darurile tuturor copiilor în camionul moşului crăciun special echipat pentru sărbătorile de iarnă.


Marfă de preţTonaj transport greu în jocul cu camioanele de marfă.

Livrează mărfurile cu camionul roşu în limita de timp, asigură-te că nu vei avaria bunurile, de asemenea, că acestea sunt livrate la timpul convenit.


Urcă la volanul maşinii şi alimentează cu benzină sau motorină. Participă dacă e nevoie la intervenţiile cu camioanele pompierilor sau poliţiştilor pentru stingerea focului. Tractează maşinile defecte de pe şosele cu camionul de cărat special cu platformă. Învaţă să parchezi tirurile în spaţii mici. Joacă aici în întrecerea camioanelor şi tirurilor 3d. Tunează un camion mania pentru a face scheme spectaculoase pe autostrăzile lumii. Cele mai căutate mărci sunt Man, Volvo şi Mercedes. Numai cei mai experimentaţi dintre şoferii firmelor conduc bine fără a crea probleme şi a fi nevoie de efectuare de reparaţii dese de către mecanici îm garaje.

Camioanele moderne sunt alimentate fie de motoare pe benzină sau diesel, cele cu motor diesel dominând piaţa comercială. Între vehiculele Uniunii Europene, cele cu o masă combinată brută mai mica de 3.500 kilograme, sunt cunoscute ca vehicule utilitare uşoare şi cele peste această valoare ca vehicule de mărfuri. Aproape toate camioanele au o construcţie comună, ele sunt realizate dintr-un şasiu, un taxi, o zonă pentru plasarea de marfă sau de echipamente, un număr de axe, suspensoare şi roti, un motor şi un tren de rulare, sisteme pneumatice, hidraulice de apă, electrice, de asemenea, una sau mai multe tracteze remorci sau semiremorci. Camioanele mici utilizează acelaşi tip de transmisii ca aproape toate maşinile, fie cu o transmisie automată sau una manuala cu sincronizare (sincronizatoarele). Camioanele mari folosesc adesea transmisii manuale, fără sincronizare. Transmisii fără sincronizatoare, cunoscute sub numele de "cutii de impact", cere dublu-ţinând în braţe pentru fiecare transfer, care poate duce la leziuni de mişcare repetitive, sau o tehnica cunoscută sub numele colocvial ca "plutitoare", o metodă de schimbare a vitezelor, care nu utilizează ambreiaj, cu excepţia pentru porniri şi opriri, ca urmare a efortului fizic de dublu ţinând în braţe, schimbări mai rapide, şi mai puţină uzură pentru ambreiaj.