Adunăm aici numai jocuri cu bile. Eşti pasionat de jocuri de îndemânare zuma cu bilele buclucaşe şi haioase? Sigur vei găsi jocuri logice pe placul tău. Aranjează-le după diferite culori. Potriveşte grupuri de 2 sau 3 mingi sau baloane uriaşe. Participă în casino la concursuri de biliard sau tetris. Elimină bile rotitoare, elastice sau grele. Aşează bilele care sar, gen zuma extreme. Echilibrează în labirint grupele bilelor magice, diamante, lipicioase. Trage în bule, cuburi, fructe, pietre pretioase, cutii, patrate şi mingi. Rezolvă nivelele şi urmăreşte logica jocului. Colecţia noastră cuprinde jocuri noi şi vechi, toate sunt gratis. Ajută eroii precum mario şi veveriţa să rezolve problemele. Împuşcă în aer monştrii, dragonii, zombii şi ninja. Distruge în spaţiu bile explozive uriaşe. Sparge cărămizile cu putere. Uneşte bilele moi, pufoase, săltăreţe, egiptene. Trage cu tunul magic în bile electrice, nebune. Intră în oraşul zânelor şi caută vrăjitoarea. Poţi juca jocurile multiplayer pe multe nivele tari. Ajută ursuleţul să fure miere de la albine. Foloseşte-ţi cunoştinţele de fizică pentru a termina mai uşor nivelele. Vrem să le adăugăm pe toate aici în 2014. Apasă CTRL + D, adăugă paginile jocurilor 3d unity la site-uri favorite.

Joacă online jocuri cu bile colorate.

Jucaţi aici jocurile cu bilele mari şi mici.

Ball Bearing Racer, curse unity 3d periculoase.Manevrează bila exact pe traseul stabilit pentru a câştiga puncte multe urmărind curbele periculoase.

Manevrează corect bila pe lungul traseu întortocheat şi plin de curbe pentru a câştiga jocul acesta. Ai grijă să rămâi pe pistă, altfel mingea va exploda.

Ballz, sparge mingile colorate.Nimereşte grupurile bilelor de aceiaşi culoare într-un joc de îndemânare Ballz şi fă-le să dispară.

Încearcă să nimereşti grupuri de bile de aceiaşi culoare să dispară. Ca să ocheşti în jocurile de aici foloseşte mouse-ul. Fă ecranul gol şi câştigă.

Lucky Balls, jocuri bile norocoase.Elimină grupul cu bile colorate în jocul de logică Lucky Balls.

Eimină grupuri de bile colorate la fel ca acestea să dispară. Ca să le nimereşti foloseşte mouse-ul. Distruge-le pe toate pentru a învinge.

Ball Trap, capcana bilelor roşii şi albastre.Separă mingile de culoare albastră de cele colorate în roşu în joc cu capcane Ball Trap.

Separă bilele după culoare. Mingile de culoare albastră în partea stângă, iar cele colorate în roşu în dreapta ecranului jocurilor.

Angry Birds Rio, trage în păsările supărate.Lansează bila păsăre supărată şi distruge cuştile în joc cu bilă Angry Birds Rio.

Rio este o nouă versiune a jocurilor de top Angry Birds. Lansează bila păsăre supărată şi distruge toate cuştile, ca să îţi poţi elibera prietenii şi pentru a avansa la următorul nivel.

Crazy Mouse, jocuri roteşte şoricelul nebun.Colectează bile verzi în jocul de îndemânare Şoarecele Nebun.

Şoarecele Nebun 3 este un simplu joc de îndemânare dar foarte simpatic. Trebuie să colectezi bile colorate în verde cu mouse-ul înainte de expirarea timpului.

Siege Hero, loveşte şi distruge castelul.Răzbună-te pe nordici lovindu-le castelul cu bila de piatră în jocuri cu castele.

Un viking intenţionează să se răzbune pe ceilalţi lovindu-le castelul cu o bilă de piatră. Distruge castelele şi elimină toţi nordicii ascunşi în ele.

Canon Ball, tunul cu bile săritoare.Trage şi aranjează grupat într-un joc cu tun şi bilele speciale.

Rapiditatea cu care încarci un tun special îţi aduce puncte multe. Logica de a aşeza fiecare bilă după culoare prin tragere te face să fii câştigător.

Flubbles, jocurile baloanele zâmbăreţe cu ochi.Foloseşte logica pentru a uni baloanele de acceaşi culoare în joc cu bile cu ochi zâmbitori.

Combină bile după aceleaşi culoare cel puţini şase la număr pentru a crea un balon uriaş în aceste jocuri distractive. Loveşte-le înainte să se atingă de bilele incompatibile.

Birds Town, orăşelul jocuri cu păsările supărate.Trimite păsărica cu catapulta lângă alte două sau mai multe de aceaşi culoare în jocuri cu angry birds.

Nu lăsa păsărelele să ajungă în cuşcă. Dacă reuşeşti în jocurile acestea să trimiţi păsărică din catapultă lângă alte două sau mai multe de aceaşi culoare le vei face să zboare şi nu mai ajungă în interiorul adăpostului.

Buble Shooter, jocurile bilelor colorate.Sparge viu coloratele bile folosind tunul în jocul de isteţime Buble Shooter.

Scopul jocurilor este să spargi viu coloratele bile folosind tunul. Încearcă să grupezi cate 3 de aceeaşi culoare pentru a le scoate de pe hartă.

Love Ball, jocuri cu migea iubăreaţă.Lansează biluţele iubăreţe în jocuri pentru copii cu bile şi salvează fetiţa în numele iubirii tale.

Ajută-l pe băieţel să o salveze pe frumoasa fetiţă din ghiarele maleficelor baloane care o ţin captivă. Alătura trei sau mai multe bile pentru a le distruge şi a o scăpa pe fată.

Red Ball 3, magia jocurilor bilelor roşii magică.Potriveşte bilele de aceasi culoare în joc cu bile colorate.

Controlezi o bilă roşie, colectezi începuturi, sari pe întrerupătoare şi eviţi să cazi în capcane mortale. Pentru a finaliza nivelurile, trebuie să ajungi la steagul roşu de la sfârşitul fiecăruia.

Numai jocuri unity 3d super tari.Vizitează super colecţia jocurilor unity 3d cu grafică de înaltă calitate.

Dacă eşti fanul jocurilor unity 3d aici vei găsi o colecţie întreagă cu avioane, elicoptere, impuscaturi. Curse camioane, bile, tancuri, arcasi, dinozauri si altele.


Alegeţi din lista jocurilor bilelor mari de mai sus.

Vrei cele mai logice şi captivante jocuri? Distruge toate bilele colorate pe care le găseşti. Încearcă sa ajungi în jocuri la nivele mai mari pentru a iţi creşte scorul. Fă combinaţii de cel putin 3 biluţe de aceeaşi culoare. Bazează-te pe logică şi inteligenţă. Transformă bilele în cuburi care nu se mai mişcă. Joacă cele mai noi, tari şi haioase jocuri zuma. Sparge baloane, elimină caramizile şi rezolvă provocări matematice. Poţi lovi bulele în orice ordine doreşti. Jucaţi jocuri logice distractive pentru toată familia. Cheamă-ţi părinţii şi arată-le cum se joacă. Mulţumim că ne-aţi vizitat. Vă aşteptăm şi altă dată pe site-ul nostru google având tema "jocurilor cu bilele".