Logo titirezi Adunăm aici numai jocuri cu beyblade. Găsiţi lupte cu titirezii tăi preferaţi, care se învârt ameţitor. Cel mai popular joc din lume cu titirezii metal fusion care se invartesc lansati în arena de luptă, beystadium. Din interiorul lor ies creaturi care mai de care mai ciudate. Personajele ca Pegasus, Aquario, Capricorn, Sagitario, Salamander, Dragoon, Wolborg si Dranzer. Ajută totodată titirezul să aibă o forţă mai mare. Câştigă cel care se învârte mai mult în arenă. Aici gasesti o galerie cu cele mai multe dintre jocurile cu beyblade. Vino şi distrează-te alături de noi. Tyson intra în turneul japonez regional de Beyblade unde îi întâlneşte pe Ray şi pe Kai. Ei vor forma echipa Bladebreakers alături de Max şi vor merge într-o călatorie în jurul lumii pentru a deveni campioni mondiali! Urmăreşte aventurile lui Tyson, Kai, Ray şi Max alături de Dragoon, Dranzer, Driger şi Draciel! Cartoon Network a difuzat serialele cu desenul animat din seria beyblade. Încercăm să căutăm toate jocurile în 2014.

Joacă online jocuri cu beyblade.

Jucaţi gratis jocuri beyblade metal fusion.

Destruction ZyroEvită obstacolele şi manevrează beyblade-ul în jocul Destruction Zyro.

Controlează direcţia titirezului tău pentru a evita obstacolele. Ajungeţi la destinaţie evitând cu beyblade-ul multe obstacole. Atenţie, duşmanul tău va fi împotriva ta. Este un joc interesant? Treceţi toate nivelele şi învingeţi!
Maeştrii MayhemHai la jocul maeştrilor mayhem şi bate-te în campionat.

Bladerii din lumea întreagă au auzit zvonuri despre un nou campion Battle Blader, iar acum vor să dea lovitura lor la faţa locului.
BLITZVezi noul joc BLITZ cu beiblei.

Nou joc! Lansează rapid şi puternic beyblade-ul tău. Asigură-te că vei distruge toţi adversarii din prima lovitură.

Metal MadnessRezistă furiei lui Ginga.

Demonstrează că eşti un adevărat luptător, un beibledist puternic. I-aţi beibleid-ul şi hai la joacă într-un nou joc din ultima serie. Este cea mai tare întrecere între beiblei în care trebuie să fii cu adevărat bun pentru a termina toate nivelele.


MANIAVezi noul joc metalmania cu bleibleiduri.

Roteşte lansatorul şi distruge beibleii înainte de expirarea timpului. Pune obstacole, capcane, activează scuturi de flacără, electrocutează-i şi arde-i.Stadionul învârtiţilorrip zone

Câştigă puncte eliminând alte titireze de pe stadion. Urmăreşte cu atenţie aparatul care măsoară nivelul de energie! Dacă nu loveşti un bleid, energia va scădea la cel mai mic nivel.Jocuri beyblade lupte cu titireziLupte cu titirezi

Competitia aduce in arena doi titirezi. Folosindu-te de lansatoare si respectand regulile concursului vei avea parte de o experienta unica. Alege beyblade-ul favorit si pregateste-te de o lupta puternica si de precizie.Alege titirezul favorit si pregateste-te de o lupta puternica si de precizie.


Jocuri beyblade suprematiaSuprematia

Fii Gingka, Kyoya sau Benkei in timp ce te lupti impotriva lui Doji intr-o cursa pentru suprematia titirezilor

Cursa lama de metalCursa lama de metal

Intra in concursul cu titirezi pe pista din arena de lupta si urmeaza prin sarituri, salturi si ricoseuri traseul. Obstacolele intampinate in lupta sunt bine amplasate impiedicandu-te sa obtii un timp cat mai bun.


rip zoneRip zone

Intra in arena online cu titirezul preferat, Wyborg, Wolborg sau Seaborg si lupta pentru victorie. Incarca cu putere folosind cheia si lansatorul pentru a prinde viteza si a rezista cat mai mult in beystadium.


rip zoneColorează-l pe Libra

.
Jocuri beyblade metal fusionMetal Fusion

Storm Pegasus, Dark Bull, Flame Sagittario, Rock Leone, Lightning L-Drago si Dark Wolf te asteapta in concurs. Aduna cat mai multe puncte tinand titirezul in joc.Jucati aici jocuri cu beyblade metal masters.

NinjagoJucaţi aici jocul NinjagoBeyblade

Tare!
Beyblade BlasterJucaţi aici jocul Beyblade-Blaster

Puterile răului vor să câştige lumea Beyblade şi ei o doresc acum. Poţi sta în calea imperiului lor sau vei fi obligat să trăieşti sub conducerea lor!X şi 0 cu beybladeuriJucaţi aici jocul X-şi-0.

Faceţi linii de cel putin 3 beyblade-uri la fel astfel încât să trasezi şi să înscri. Fiecare linie de "x şi o" va fi punctată corespunzător de jucătorii avansaţi. Concentrează-te bine la fiecare joc.Trage în baloane cu arculJucaţi aici jocul de tras cu arcurile.

Trage în baloanele colorate cu arcul. Dacă ratezi nu termini misiunea beyblade-ului. Ocheşte atent dar rapid şi nimereşte ţinta. Baloanele se mişcă din ce în ce mai repede.Cascadorii pe skateboardJucaţi aici jocul de tras cu arcurile.

Ginga s-a întors pentru că inamicii i-au furat beyblade-ul. Ajută-l cu skateboardul să eschiveze obstacolele şi să găsească blade-ul. Depăşiţi multe nivele de dificultate. Câştigaţi punctele bonus în fiecare misiune. Mare grijă să aveţi la lemne, pietre şi stancile care apar în cale. Execută inteligent numere de cascadorie. Sari peste ele exact în momentul potrivit.

Curse cu jeep-ulJucaţi aici jocul de cuse cu un jeep.

Maşina beyblade este aici un jeep 4x4 verde. Mergi repede cu ea dar atent pe terenul accidentat. Urcă dealurile şi muntii. Treci de celelalte maşini din cursă. Accelerează tare pentru a ajunge primul linia de sosire. Termină toate cursele fiecărui nivel cu bine. Luaţi beyblade-urile de pe traseu pentru punctaj maxim. Fiecare nivel încheie-l cu bine şi treci apoi la nivelele superioare.

Întrecerea între doi jucătoriJocuri beyblade în doi

Ai posibilitatea acum să joci la dublu cu prietenul tău. Selectaţi fiecare câte un jucător dintre Mariah, Bryan, Tyson, Eddy şi Johnny. Învârte cu putere tirirezul pentru a învinge adversarul. Continuă campionatul, înfrânge-i pe toţi şi ieşi câştigător.


Jocuri beyblade 3d in arena3d in arena

Arunca titirezul si nu-l lasa sa cada! Cu cat il vei tine mai mult cu atat mai multe puncte vei primi!

Haos in arenaHaos in arena

Grupati pe categorii cat mai multi titirezi, albastri pegasus, verzi rock leone, galbeni sagitario, rosii dark bull pentru a acumula puncte intr-un timp cat mai scurt. Rapiditatea cu care reusesti sa faci cat mai multe clickuri te aduce in fruntea clasamentului.


Joaca acum jocuri beyblade metal fury.

Jocuri cu titireziTitirezi

Potriveste bleyuri pe culori pentru a acumula cat mai multe puncte. Indemanarea si rapiditatea te ajuta sa castigi.
coloreaza onlineColoreaza online

Luptatorilor tai favoriti le poti personaliza tinutele colorandu-le cum doresti.Pokemonii contra BleibleizilorCondu motocicleta şi întrece-i pe cei din grupul pokemoni.

Aliniază-te la linia de start şi participă la întrecerile cu motociclete dintre membrii echipei bleilor formată din Mariah şi Tyson şi echipa membrilor pokemonilor Sasha şi Ondine.
BladeBreakerDistrugere bleierele în arenele alături de Tyson, Max şi Ray.

Antrenează-te pentru a juca în următorul campionat de bley. Distruge-i pe toţi pentru a acumula punctele necesare ascensiunii în clasamentul final. Fii pregătit pentru următoarea confruntare.
Joacă aici jocul cu vănătoarea bleiblei-lor.Beyblade-Hunt

Eşti un şarpe care urmăreşte. Încearcă să mănânci cât mai mulţi beyblades se poate pentru a obţine cel mai bun scor. Fiţi atent, nu atingeţi pereţii laterali şi nu atingeţi părţi din tine. De asemenea, fi atent că fiecare beyblade mănâncă şarpele mai mai mult.