Ideológiák mentén
 

Ideológiák, értékek mentén való elhelyezkedésünk a világ természetes közegében.

Hát igen kb. 17 millárd fényév átmérő( az nagyon sok(de honnan is nézve?)) Ebben a térben hatnak azok a világépítő törvények amelyek ki tudja, hogy milyen mély dimenziórétegekből hatják át a világunkat, minket, és tartják egyben a kis játszóterünket.

Az addig rendben, hogy a világ poláris és legkevesebb kettő egységre van szükség az egyensúly megtartására, amit sikeresen alkalmaz is a természet. Természetesen több ciklikus rendszert is figyelembe vehetünk, pl. a 12 hónapos kisévet és a 25ezer éves napévet.

De mivel most egy vákuumkamrában élünk itt ebben a csodás országban, azt kell figyelembe vennünk, hogy itt milyen erők hatnak. Mert ami fent, ugyanaz (hasonló) mint ami lent, szólna a természet ősi tőrvénye (hermetika).

És mi is van nálunk? Két erő küzdelme folyik!

Mindjárt mondanánk is, hogy a jobb meg a bal oldalé, de ez egy kissé zavaros lenne. Csupán nézőpont kérdése és elveszik mindez egy magasabb szemléletben.

Jobb oldal baloldal, szintezettség:

Ezek a fogalmak nem politikai fogalmak. Ezek, az Univerzum erőinek a metaforái, amelyek itt hatnak bennünk attól függően, hogy mi emberek milyen szinten állunk tudatilag, és mennyire engedjük magunkba érvényesülni, hatni a természet erőit. MI mindannyian részei a vagyunk a természetnek, és ez ellen nem fogadok el semmi érvet, mert ez így van és megfellebbezhetetlen! Akik ez ellen vannak azok az egység, az élet fenntarthatósága ellen lázadnak ill. ki a karnak törni a természetes élhető rendből.
És természetesen vannak, akik meg akarják őrizni az élet szerves fenntarthatóságát, az égig érő fa képességét az újabb hajtásokra (amely behat mindenhova és termése a termés’zet, az anyag, a maga isteni szövetéből) Találó a nyelvünk nem igaz?

Tehát vannak az őrzők és a célja vesztett tudatlan újítók. Mondhatnánk úgy is, hogy vannak a konzerválók és a liberalizálók, aki mindent jobban tudnak. Persze konzerválásra csak akkor van szükség, ha a természetes életteret megbontja egy divergáló (széttartó) erő, mint pl. a szélsőséges rendszerek: rendezetlen kommunizmus, kapitalizmus, liberalizmus és demokrácia. Ezek mind csak részfolyamatok vagy még azok sem lehetnek, és soha sem alkothatnak totális szervezőerőt, de létezhetnek és jó is, ha léteznek (már amelyik) egy szakrális (anyagi ill. isteni teremtésbe illeszkedő) rendszeren belül, mint visszacsatoló, belső struktúrák, amelyek segítenek frissíteni a rendszer túlérő gyümölcseit.
Tehát mi mindannyian részei vagyunk ennek az egyensúlyra törekvő univerzumnak.
Mondhatni, hogy mi vagyunk a fokmérői, mi emberek, akikben ott van egy rejtett berendezés, ami érzékel, irányít, kiárad, és mindent úgy rendez, ahogy azt a természetes rendszer igényli (pl. entrópia) Vagy ahogy szabályozzuk ezta rendszert agondolatvilágunkal és érzéseinkel.
Ezekből következtetve merem kijelenteni, hogy a jelenlegi társadalmi közegünk a semmiben lebeg irányítás nélkül, és egyre sodródik a megsemmisülés szélére.

Egy (magyar) ember számára a természetes rend 3 szintből áll: Isten, nemzet, család.

Ha egy országban érvényesül ez a rend és minden szint a megfelelő energiát használja fel, hogy továbbéltesse magát, akkor létrejön a tökéletes rend. à

- Mivel jelenleg nincs rend, a társadalomban az a jelenség, amit szélsőségeseknek neveznek (pl. nemzeti konzervatív, radikális, jobb oldali) valójában a természetes rend egyensúlyra törekvésének a kibontakozása jelenlegi neokon, liberálbolsevik, ultrakapitalista stb. erők létroncsolásával szemben. Mivel a rendszer változói eltolódtak, ezért a helyes nemzetépítő út a rossz úton járóknak szélsőséges és bomlasztó. Ennek az elfojtása, pedig mint látjuk elképesztő természetellenes antihumán és létrontó eszközökkel, pl. cinizmus, hazugság, félrevezetés, erőszakos szabadosítás a természetes családüzem megsemmisítése atomizáció stb. Ez mind-mind egy olyan rendszer parancsa, ami már kiszakadt a természetes élhető közegből és magával akar rántani mindent, mert nem tud már mibe kapaszkodni. -

à

A rend továbbépítése:

Természetesen ezt globális, planetáris szinten is meg lehet formálni. Hiszen az így kialakult természetes nemzetrendszerek értékeik mentén (melyet magukra utalva termeltek ki [gondolkodásmód, technika, minden, ami értékképző]), mint atomok a szabad nem kötő elekronpáraikkal összekapcsolódva, egymást kiegészítve létrehozhatnak egy új elemet, testvéri közösséget, ami nemesebb a teremtésben, és minél több atom (nemzet) kapcsolódik össze, annál jobban kirajzolódik az az erő, ami összetartja, és szimmetriába rendezi a világot. És akkor minden oldal majd hátradőlhet, mert mindennek meglesz a helye. A kommunista örülhet, hogy a rendszer minden dolgozója egyesült, a nemzeti konzervatív, hogy az általa megőrzött értékek mentén létrejött az emberiség nagy műve.

Bef:

A világegyetem (világfa) gyümölcse maga az ember! ill. a tudattal bíró lény!

A mi célunk az a világon, hogy a legtöbb fényt magunkbazárva, kitöltsük azt az energiaállapotot, amit csak ki lehet tölteni, hogy ránk ne roskadjon a teremtés.

Ha ezt nem tesszük meg, különösebb dolog nem történik, mint egy rossz szezont hagyunk magunk mögött. Persze az a lélek, ami ebben a rendben termett savanyú vagy rothadt lesz ahhoz, hogy a teremtő asztalára kerüljön. Így szépen lehullunk, éltető humusszá válunk, ami majd táplálja az újabb folyamatokat. Mert lesz helyettünk más mégha nem is ebbe a formában, de az már mindegy. A folyamat addig ismétlődik, amíg el nem érjük a tökéletességet ill. azt az energiaszintet, aminek a hullámhossza és frekvenciája egyezik a minket létrehozó teremtő erőével és az általunk megtermelt értékekkel, beolvadunk az általunk istennek nevezett egységbe.

Jótanács mindenkinek az elkövetkező kaotikus időszakra:

Amennyiben elkötelezett vagy bármelyik oldalra, vagy csak oda húz a szíved ez nem baj! Legyen! A világ most így rendeződik vagy így rendezik. Egy dolgot részesíts előnyben! Keresd a magadhoz hasonlóakat és gondolkodjatok együtt értékek mentén, ugyanis a világ aszerint változik ahogy kivetíted magadat. Rendezd meg TE ezt a gigantikus előadást!

Szebb jövőt!

Ajánlott oldal az ezirányú értékképzésre: nemzeti értékek

2008 Feb. 15 M Gy.