Prof. Dr Papp Lajos beszéde 2008. Juni 1.-én 2007. Júni 5.2006.10.14.

Vona Gábor Nagykanizsán tartott előadása 2008 Május 30. (megtekintés)

   A magyar gárda és a jobbik baráti kör megemlékezése Juni 7. (hamarosan) 

    2008 Júli. 18.  

A Jobbik Magyaroszág Mozgalom és a Magyar Gárda zalai szervezete petícióban szólította fel a nagykanizsai képviselőket a közösséget érintő érdemi cselekvésre  (megtekintés)

Pár alapgondolat az ideológiai közegünkről:

Mivel jelenleg nincs rend a társadalomban az a jelenség, amit szélsőségeseknek neveznek (pl. nemzeti konzervatív, radikális, jobb oldali) valójában a természetes rend egyensúlyra törekvésének a kibontakozása jelenlegi neokon, liberálbolsevik, ultrakapitalista stb. erők létroncsolásával szemben. Mivel a rendszer változói eltolódtak, ezért a helyes nemzetépítő út a rossz úton járóknak szélsőséges és bomlasztó. Folyt....

2008 Aug 2                 Megalakulásunk miértjei

A mai emberi közösségek, mint minden korban a korszellem játék katonáiként,kevés tudatossággal, viszont annál több, valakik által kiválasztott megmondóemberek hatására kényszerültek - valamilyen ideológia nyomására - cselekvésre. Így változunk lassan nagyüzemi fogyasztóállatokká, és legnagyobb ünnepünk a 4 évenkénti pártválasztás melyben újfent megválaszthatjuk a parazitáinkat. Folyt...

Morvai Krisztina: Az Ő és MI erkölcseink

Interjú Gyöngyösi Zsuzsannával,

a Független Újságírók Szövetségének, a FÚSZ-nak az elökével. Hallgass bele!!

Get the Flash Player to see this player.

http://tdyweb.wbteam.com/HirhatterRadioMolnarA_Fusz.mp3


Fontosabb oldalak

Jobbik.hu

Barikád.hu

kuruc.info

Hunhir

Szent Korona Rádió !!

Nemzeti hangos verstár

Szent Korona hálózat

Ide várunk minden nemzetben és értékekben gondolkodó környékbeli honfitársunkat, aki szeretne egy megbízható, erkölcsileg magyarérzelmű közösséghez tartozni.

Cél: csoportteremtés, kapcsolat a szomszéd városok közösségeivel. Közös programtervezés, egymás támogatása, a magyar kultúra és hagyományok megtartása.Iratkozz fel a klubba !

Kanizsa baráti kör klub


!!

Egy évig (vagy tovább) őrzik tömegkommunikációs adatainkat