Inici

Benvinguts!

En aquest lloc web trobareu tota la informació referent a la meva activitat compositiva.

Des de l’any 2000 m’he anat dedicant a estones a la composició musical. Poques estones però, ja que, primer els estudis compaginats amb diferents treballs i després la meva feina com a professor d’educació secundària sempre han absorbit la major part del temps suposadament lliure que podria dedicar a escriure. Així doncs, aquí trobareu el resultat d’aquests instants, breus però intensos, dedicats a la creació musical. 

Darrers esdeveniments

12 de desembre de 2015 Participació en el programa La Principal de la Rambla de l'emissora FEM Girona. 
22 de novembre de 2015 Entrega de premis del 31è concurs de composició Ceret-Banyoles. 5è premi amb la sardana "Ariadna" 
11 de juliol de 2015 Presentació del disc "Concurs de Composició de Sardanes Vila d'Amer", amb dues sardanes meves enregistrades. 
12 de juliol de 2014 Entrega de premis del concurs de composició de sardanes Vila d'Amer Memorial Pere Fontàs. Jardins Pau Casals d'Amer a les 22.00 h. Finalista del premi de composició. 
2 de desembre de 2012 Entrega de premis del VIII Premi Conrad Saló de Composició de Sardanes. Estrena de la sardana "A tota màquina!"  
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Darrers esdeveniments ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »  "Inspiració, artartista, paraules com a mínim difuses, que ens impedeixen de veure-hi clar en un camp on tot és equilibri i càlcul, on hi passa el buf de l'esperit especulatiu. És després, però després només, que vindrà aquest trastorn emotiu que es troba a la base de la inspiració i del que es parla impúdicament, donant-li un sentit que ens molesta i que compromet la cosa mateixa."

Igor Stravisnky, Poètica musical"Ens cal comprendre que en essència la consonància i la dissonància no difereixen; que no hi ha cap diferència substancial, sinó de gradació. La dissonància no és més que un grau més avançat en l'escala que es va desenvolupant."

Anton Webern, El camí cap a la nova música