Programma 2020

In 2020 is er een aangepast programma, zie hiervoor de informatie pagina 2020


Onderstaand kun je lezen welke gave en dwaze activiteiten we dit jaar allemaal gaan doen.

-> Download de definitieve programma's met tijden op de pagina Formulieren.

(De defitieve programma's worden ca 2 weken voor de JVW gepubliceerd)


Groep 1: 5 tm 7 jaar (Basisschool groep 2 tm 4)

Groep 2: 8 tm 11 jaar (Basisschool groep 5 tm 7)

Groep 3 12 tm 15 jaar (Basisschool groep 8 tm 15 jaar)

MAANDAG

Alle groepen - Opening (9 uur)

...

Groep 1 - Bouwen ....

...

Groep 2 - Bouwen ....

...

Groep 3 - Bouwen....

...

DINSDAG

Groep 1 - ...

..

Groep 2 - ...

...

Groep 3 - ...

...

Dinsdagavond

Groep 3 - “....”

.......Vannacht verblijven jullie op de feestlocatie die jullie maandag zelf hebben gecreëerd. Neem wel een luchtbed, een warme slaapzak en een dikke trui en/of jas mee want het kan aardig koud zijn ’s nachts. Nadat de slaapplekken zijn ingericht staat de BBQ klaar en eten we gezellig met zijn allen. Zodra de duisternis invalt gaan we jullie met een speciale missie op pad sturen. Wat die missie precies is, houden we nog even geheim maar het heeft natuurlijk iets te maken met de feestweek. Zorg wel dat je stevige schoenen en een lange broek aan hebt want we gaan de bossen in. Als jullie terugkomen willen we graag alle verhalen horen rondom een gezellig warm kampvuur. Wij zorgen woensdagochtend voor een lekker ontbijt. Na het ontbijt ruimen we gezamenlijk alles op en kunnen jullie de rest van de dag uitrusten en terugdenken aan een geslaagde nacht!

WOENSDAG

Groep 1 - ....!

We gaan vanochtend naar de zandberg van de Leender bossen. We nemen schepjes, emmers en ander speelgoed mee, zodat jullie lekker kunnen spelen. Ook kun je daar zandkastelen maken klimmen en rennen. Als er tijd is spelen we nog een spel en we nemen ook iets lekkers te eten en te drinken mee.

Groep 2 - Festival-spellen-dag!

.

Groep 3 - Rustdag

Vandaag kunnen jullie lekker uitrusten van een intensieve maar super geslaagde nacht.

WOENSDAGMIDDAG

...

...


DONDERDAG

Groep 1 - Speeltuin

Vandaag is het tijd om ons te gaan vermaken in de speeltuin. Bij mooi weer gaan we naar de buitenspeeltuin in Valkenswaard en bij slecht weer naar de binnenspeeltuin in Weert. We gaan er met de auto naar toe dus, ouders/verzorgers, bent u in de gelegenheid om te rijden geef het dan op. Dit graag vermelden op het inschrijfformulier. Neem een lunchpakket mee en eventueel wat te drinken,(er is ranja aanwezig) wij zorgen voor een heerlijke traktatie! Vergeet niet bij mooi weer je zwembroek en handdoek mee te nemen.

Groep 2 en 3 - Zwemmen

We gaan deze dag een frisse duik nemen in het zwembad in Budel. Omdat deze weg per fiets te ver is en niet overal heel overzichtelijk gaan we allemaal met de auto. Dus, ouders/verzorgers, geef je op als je in de gelegenheid bent om te rijden zodat we er samen voor kunnen zorgen dat iedereen veilig vervoerd kan worden. Dit graag vermelden op het inschrijfformulier. Vergeet naast je zwemspullen ook niet om een lunchpakket mee te nemen. Een zwemdiploma is uiteraard noodzakelijk om mee te gaan zwemmen.

VRIJDAG

Alle groepen - Zeskamp

Vandaag vindt onze spectaculaire zeskamp plaats! Altijd weer een spannende en sportieve dag, waarin zeer diverse spellen gespeeld gaan worden. Met snelheid, slimheid, samenwerking en durf kun je punten verdienen. De strijd om de wisselbekers zal weer losbarsten. Hopelijk hebben we een mooie zomerse dag. Kom dus allen vrijdag naar de zeskamp om onze Sterkselse atleten aan te moedigen en te bewonderen! Vergeet niet een setje droge kleding en een handdoek mee te nemen, want bij de zeskamp komt natuurlijk veel water en groene zeep kijken.

VRIJDAGAVOND

Alle groepen - “.....”

.....We sluiten de jeugdvakantieweek net zoals vorig jaar af met een open-podium. Dus kun jij dansen, zingen, playbacken, goochelen of iets anders origineels……….“HET PODIUM IS VAN JOU!” Let op: de act mag ongeveer 3 minuten duren, maar in die 3 minuten sta je wel helemaal in de spotlights en is het podium van jou. Wil je meedoen? Of wil je met een groep meedoen? Vul dan het inschrijfformulier snel in. De uiterste inleverdatum is 14 juni. I.v.m. het aangepast programma, kunnen er maar beperkt aantal acts deelnemen.


terug naar Homepage