Informatie 2019

Sorry .... we kunnen niet knippen in Youtube. :-(

>>> Snel ff doorspoelen naar 10.40 !!! <<<


Met dank aan oud bestuursleden Frans Reiling en Marianne Verstappen voor hun optreden bij "Horizon Live".

Laatste informatie: (Belangrijk !!!)


Wij gaan er vanuit dat u komt helpen (en/of rijden) op de door u opgegeven momenten. U kunt uw opgave checken middels de bevestiging welke u per e-mail ontvangen hebt. De tijden vindt u op het programma overzicht. Bij welke activiteit en groep u bent ingedeeld vindt u iedere ochtend aangeplakt bij de tent.


  • Programma's: De definitieve programma's zijn gereed, download ze op de pagina Formulieren.
  • Feest activiteiten: Op woensdag middag en vrijdag avond zijn er feest activiteiten voor alle oud deelnemers, Sterkselnaren en overige belangstellende. Graag kijken we samen terug op 40 jaar Jeugdvakantieweek in Sterksel. Iedereen is welkom. Voor meer informatie zie de pagina 40 jaar JVW.
  • Artiesten avond: Er is nog ruimte voor optredens !!! meld je dus snel aan !!! Ga hiervoor naar de pagina opgaves. !!!
  • Apparaten inzamelen: Om de feest-activiteiten te bekostigen en omdat we het milieu lief zijn, gaan we oude apparaten inzamelen tijdens de JVW. Het gaat om oude televisies, monitoren en kleine huishoudelijke elektrische apparaten. Koelkasten en diepvriezen kunnen niet ingeleverd worden. De apparaten kunnen ingeleverd worden op het JVW terrein. Alvast dank voor uw bijdrage.


Algemeen:

  • Teken en processierups: De natuur hebben we helaas niet in de hand en beestjes doen wat ze doen. De gemeente heeft de nesten van de processierups verwijderd. Garanties voor 100% rupsvrij kunnen we echter niet geven. Dit zelfde geldt voor teken. Controleer uw kinderen derhalve iedere dag om problemen te voorkomen.
  • Zon: Ook de zon hebben we geen invloed op. Laten we vooral hopen dat deze rijkelijk schijnt tijdens de JVW. Denkt u er dan wel aan om uw kinderen iedere dag in te smeren.
  • Oude kleren: De JVW is nadrukkelijk een doe-week. Zorg dan ook dat het kind kleren draagt die vies mogen worden of zelfs kapot kunnen gaan. Gevonden kleding is gedurende de week in de tent aanwezig, na de week is deze op de basisschool af te halen.
  • Lunch: Op sommige dagen wordt er thuis geluncht, andere dagen op het terrein. Dit kan verschillen per groep. Raadpleeg hiervoor het programma per groep. Op vrijdag, bij de zeskamp, is er een kleine traktatie van de Gemeente. Heb je meer honger, neem dan een lunchpakketje mee.
  • Fiets: Het kan zijn dat we bij enkele activiteiten op de fiets gaan. Raadpleeg hiervoor het programma per groep.Informatie opgaves - mei 2019:


Informatie: Na 40 jaar JVW wordt het het dan nu echt tijd om digitaal te gaan. Vanaf dit jaar vind je alle informatie betreffende de JVW op deze website. De definitieve programma's en tijden worden ca 2 weken voor de JVW op deze site geplaatst. Je kunt ze downloaden of digitaal raadplegen. Deze site is ook vanaf je telefoon te raadplegen, zet hem dus direct bij je favorieten.


Opgeven: Aanmelden gaat vanaf dit jaar ook digitaal. Druk op de groene knop op de startpagina om naar het opgave formulier te gaan. Het is één formulier voor het hele gezin, dus inschrijving van de kinderen en inschrijving van de hulp door de ouders. Inschrijven kan tot 15 juni, daarna wordt het formulier op de website gesloten.


Betaling: graag via overboeking per bank. Het inschrijfgeld voor de gehele week bedraagt € 25,00. Geef je dus snel op! Deelname aan “de Nacht van Sterksel” kost € 5,00 extra. Bankrekening: NL 70 RABO 0149 3074 03 ten name van JVW Sterksel. O.v.v. de namen van de kinderen.


Hulp inschrijven: Wij gaan er vanuit dat ouders minimaal 1 dag per kind komen helpen. Bij voorkeur schrijft u in voor hele dagen (niet voor dagdelen). Dit maakt het voor de organisatie veel makkelijker en ook voor de kinderen is het prettiger als ze na de middag dezelfde begeleiding hebben als voor de middag.


Woensdag middag (v/a 16.00 uur): Deze middag kunnen alle vaders, moeders, oma’s, opa’s en andere familie en of vrienden mee komen feesten. We zorgen voor een leuk middag programma met diverse workshops en demonstraties, waaronder een spectaculaire demonstratie van de Jeugdbrandweer ! Ook kunt u uw geluk beproeven met onze speciale loterij. En uiteraard zal er ook voor een hapje (gratis) en drankje (tegen betaling) gezorgd worden.

Vrijdag avond: De vrijdag avond krijgt uiteraard een speciaal tintje met een artiesten/gala avond. Het aantal optredens door de kinderen is door de extra activiteiten beperkter. Geef je derhalve snel op om je te verzekeren van een plekje. I.v.m. het feestelijk programma dit jubileumjaar is er geen mogelijkheid voor het schminken en/of kappen. We verwachten van de deelnemers dat ze dit zelf thuis regelen. Inschrijven kan via het digitale formulier, uiteraard alleen indien de act bekend is.


Belangrijke mededelingen: Tijdens de JVW zal deze pagina gebruikt worden om belangrijke mededelingen te plaatsen. Kijk in de jVW week dus iedere ochtend even op deze pagina en mis niets. Tip: zet de website tussen de Apps op je telefoon.


Meer informatie: Raadpleeg de pagina informatie algemeen.


Programma: raadpleeg de programma pagina


Vragen: Raadpleeg de contactpagina voor wie u kunt benaderen voor uw vragen.