Welkom bij Jeugdtheater Uitbundig

In het weekend van 10 en 11 maart jl. was het dan zover. Na weken/maanden oefenen van het toneelspel, aanleren van danspasjes, decor maken, kostuums naaien en nog veel meer vonden dan eindelijk de uitvoeringen van Hotel St. George plaats.  

Het zag ernaar uit dat Martha Tüttenmacher, de 75-jarige eigenaresse van Hotel St. George, na 25 jaar de deuren van het hotel definitief moest gaan sluiten. Het vele achterstallige onderhoud, het lekkende zwembad en de lift met kuren, maar vooral ook het niet langer kunnen betalen van haar personeel, had haar tot deze teleurstellende beslissing doen komen. Martha was van plan het nieuws tijdens de jaarlijkse feestavond te gaan vertellen. Echter, zover kwam het niet, want een aantal genodigde en ongenodigde gasten zorgden voor een onverwachte en spannende wending van het verhaal. De twee kroonjuwelen van koningin Máxima werden gevonden in het hotel. Er was een beloning uitgeloofd aan de eerlijke vinders van de juwelen. De poppenspelers namen de beloning in ontvangst. Zij gaven dit mooie geldbedrag aan Martha Tüttenmacher, zodat het hotel toch gewoon kan blijven voortbestaan.  

Het publiek heeft kunnen genieten van een wervelend toneelspel met dans en zang, ondersteund met een mooie geluids- en lichteffecten. Regelmatig klonk er een lachsalvo. Men reageerde enthousiast op de voorstelling. 

Alle kinderen willen via deze weg iedereen (voor en achter de schermen) bedanken die meegeholpen heeft om deze productie werkelijkheid te laten worden. Ook willen zij het publiek bedanken voor hun aanwezigheid. 

In 2018 viert Jeugdtheater Uitbundig haar eerste lustrum. In het voorjaar/zomer zal er een spetterend jubileumvoorstelling te zien zijn. Houd daarom onze webpagina https://sites.google.com/site/jeugdtheateruitbundig/home en onze facebookpagina in de gaten. 

 

Subpagina''s (1): Wie zijn wij