8 Shambhala

Cecile Thio: ‘Met de krachtige energie van Shambhala heb je het geluk in eigen hand!’

 

Shambhala is een krachtige vorm van energie, die twee kanten op werkt. Hij brengt namelijk zowel heling als spirituele ontwikkeling. Balans, rust en genezing zijn daarbij de kernbegrippen. Cecile Thio is Shambhala- en Reikimaster. De afgelopen vijf jaar heeft zij zich intensief met deze energie bezig gehouden en geeft zij er ook cursussen in.

 

‘Het mooie van Shambhala is, dat je het altijd bij je hebt,’ zegt Cecile. ‘Je hebt het geluk letterlijk en figuurlijk in eigen hand. Waar je ook bent – in de bus of ergens in een wachtkamer – je kunt het overal toepassen. Het werkt op meerdere niveaus tegelijk . Vijf minuten is vaak al genoeg om jezelf weer helemaal op te laden en in je eigen kracht te gaan staan.’

 

Shambhala kent vier verschillende ‘levels’ of inwijdingsgraden:

1: kennis over de achtergronden van Shambhala en het vermogen om jezelf of een ander te behandelen

2: hier wordt je kracht nog meer versterkt; tevens ontvang je symbolen waarmee je op afstand kunt werken.       

3: het aantal symbolen wordt uitgebreid; ook leer je anderen in te wijden in de Shambhala 1

4: dit is de hoogste of Mastergraad.

 

De aanloop naar level 1 bestaat uit een cursusmiddag met uitleg en een inwijding. Als extra’s zijn inbegrepen een meditatie, een kristallegging en thee met iets lekkers. Aan het eind van de middag ontvang je een certificaat en een uitgebreide reader. 

 

Naast Shambhala- en Reikimaster is Cecile Thio aromatherapeute en Crystalmaster. Ook maakt zij gebruik van de Voyager Tarot. Cecile heeft Kunstacademie gedaan en vervaardigt spirituele sieraden en amuletten.
 
 
 
Aanmelden bij Cecile Thio:  magnolia11@me.com of (06)26562333    www.magnolia11@me.com