Corn maze och How Berkeley can you be 08
 

How Berkeley can you be är en festlig parad.  Ett bageri brukar åka som muffins ( de har även en English muffins som har Union Jack på toppen!) Jag vet inte vad den rosa kanintofflemobilen är för något. Men det är roligt ändå.Många fordon är ju gamla klassiker, men den här snigelbilen har jag inte sett förut.


Den här lastbilen med en galen McCain/Dr. Strangelove har jag inte sett tidigare. Raketen var höj- och sänkbar. Det såg mycket varligt ut när de höjde den och McCain sakta gled ner, men han var stark och trillade inte av.Efter att vi tittat på lite fordon så åkte jag och Michelle en timme in mot Sacramento till en liten håla som heter Dixon. De har en jättestor labyrint utskuren i sitt majsfält.

Det är inte trivialt att gena eller se genom buskarna.Målet var att ta sig från start via tre broar och slutligen till en utgång. Detta är innåt landet, men inte högt upp i bergen så det var drygt 30 grader när vi höll på med detta.
Det blev i princip trivialt då man fick en karta. Den stämde tillräckligt bra överens, även om den både saknade vissa avkrokar och hade en del som inte fanns i verkligheten.
Michelle på första bron. Broarna var som synes inte tillräckligt höga för att man skulle kunna få någon uppfattning om vad som var rätt väg. 

Det var en ganska ondskefull labyrint då det fanns stora områden att gå fel till. Och rätt väg var sällan första eller sista avkroken. Men med karta gick det smidigt.