Játék Világ 


Computer mellett vagy? Unatkozol? -;) Játsz ezeken az oldalakon :)))))))) 

Figyelmeztetlek: az alábbi játékok nagy része nem biztos, hogy működni fog helyesen az Internet Explorer böngészőn. Talán a mai világban egy kicsit furcsának fogod tartani, de én az alábbiakban azt javaslom, hogy Firefox böngészőt használj. Azzal tutira működni fog minden :) Az alábbi ikonra kattintva már meg is kezdheted a Firefox letőltését és telepítését számítógépedre.

Itt beszerezheted a Firefox böngészőt ha van kedved. Csak akkor töltsd le a programot ha biztos vagy benne, hogy ezt a böngészőt szeretnéd használni. Létezik sok más alternatíva is, pl. Opera

Kérlek azt mindenféleképpen vedd figyelembe, hogy ezek a játékok a Flash techonológiát alkalmazzák. A játék mínőségétől nagyban függ, hogy mekkora sávszélességet eszik. Amondó vagyok, hogy DSL/Kábel amelyek már kishazánkban is elterjedtek, teljesen megfelelőek.

PacMan

Te vagy a sárgafigurával és a képernyőn látható pontokat "fel kell zabálni", de vigyázz, mert ha más kóválygókba is beleütközöl, akkor Neked annyi :) A játékhoz hanghatások is tartoznak! Szóval ennek megfelelően dönts, hogy bekapcsolod e a hangszórodat, vagy kikapcsolod avagy egyszerűen csak szabályozod a hangszórod hangerejét.

Mario

Shoot - Nyírd ki az ejtőernyősöket :)

Arról már ne engem kérdezz, hogy az ejtőernyősök miért felfele emelkednek és miért nem le :)

Asteroids

Itt egy űrhajóval vagy és az aszteróidákat kell kilőnöd. Régebben ez a Linuxosoknak is a kedvenc játékuk volt :) Nem tudod mi a GNU/Linux? Ez egy operációs rendszer, tényleg nagyon jó :) Linux alatt is van grafikus felület, amely neve az X-Window. Különböző munkaasztalokat írtak rá. Az egyik leghíresebb a KDE - K Desktop Environment. Erre a felületre írtak régebben egy játékot amely Kasteroid nevet viselte. Az a játék ehhez a Flash-es megoldáshoz nagyon hasonlít ;)


Invaders

Sudoku

Bejeweld