Artikler‎ > ‎

Flytur 9-10 mars 2013

Hei er det noen som har lyst å være med på fly tur helgen 9 til 10 mars. flyr fra Jarlsberg til fly-in treff Siljan på isen i Rattvik tidlig lørdag morgning. her kan vi få billig overnatting og være med å spiss smør gås og tømme Pilot baren. neste dagen fly vi til Vermundsjøen her kan Prest og pilot Thomas Midtsund hjelpe oss, i det minste legge inne et godt ord for oss som eventuelt har hatt utskeielser eller episoder i Rattvik som trengs syndeforlatelse.
første legg ENJB til Rattvik is er på 170 NM med flere landing muligheter under veis (ESSI, ESVM ESVS) ca to timer for en 80 kts gruppe. neste dag er det rett til Vermundsjøen 80 nm vestover, og ettervert tilbake til ENJB 105nm, drivstoff kan en få både i Rattvik ESVM på vei til Vermundsjøen burde vare en overkommelig tur for de fleste. gi en lyd da på mail eller sms 90090676 Luis

Lørdag, 9. mars 2013 (Hele dagen) to Søndag, 10. mars 2013 (Hele dagen)

Is Fly-in kommer att ske som vanligt på Siljans is utanför båthamnen i Rättvik den 9–10 mars 2013. Reservdagar den 16-17 mars.

Läs mer på vår hemsida www.rattviksflygklubb.com där vi har ambitionen att kontinuerligt uppdatera sidan med snö och isförhållanden. Där finns även telefon-nummer, frekvens, longitud/latitud, mm. Avlyssna frekvensen och anropa ca 5 minuter före.

Genomförande och aktiviteter kommer att bli ungefär som de senaste åren med bl.a. flyguppvisning, ev uppvisning segelflyg från Siljansnäs, demoflyg, mm. I Pilotbaren kanske en och annan historia /berättelse dyker upp. Om isen är blank och fin, tag med långfärdsskridskor.

För de som vill övernatta kan vi hjälpa till med bokning rum till bra priser. Vi hjälper också till med transporter om så önskas. På kvällen brukar vi kan träffas över en bit mat eller fika under trevliga och avslappande former.

Ström till flygplanen erhålles gratis. Se också till att ta med förankringsanordningar.

In till centrum tar det ca 5-10 minuter att gå om Ni vill shoppa eller äta/fika. Annars finns mat, läsk och kaffe på platsen.

Ser fram mot en trevlig flygträff och med vackert väder.

Välkomna
RÄTTVIKS FLYGKLUBB

Tradisjonen tro arrangeres det fly-in gudstjeneste på Vermundsjøen 10. mars 2013 kl. 13:00. Prest er pilot Thomas Midtsund.

Flystripa er åpen og i ca samme dimensjoner og retning som tidligere år. Ca 1000 x 30 m. Bred taxebane inn til romslig parkeringsområde.
Baneretningen er sør-øst/nord-vest.

Kjellerflygerne synes det er vanskelig å huske på så mange tall så de har for mange år siden innført samme betegnelse som på Kjeller, det vil si 12/30(det er nok ganske nær det riktige også). Høyde over havet er ca 700 ft.

Vermundsjøen ligger svært nær grensen mot Sverige, så det er fort gjort å bli grensekrenker. Vær oppmerksom på innsjøen Letten på svensk side. Den er større en Vermundsjøen og lettere å oppdage på avstand. Mange har i årenes løp vært bortom den før de kom seg ned på rett sted.

Café Finnskog har åpent dagene onsdag til søndag, kl 12.00 – kl 18.00. Mandager og tirsdager er altså kaféen stengt.
Bruk øynene godt og vær flittig på radioen, frekvens 123,5. C og bli Z, hør og bli hørt!
Det kan være mye trafikk til og fra plassen.

ą
tur.png
(862k)
Anders H,
18. feb. 2013, 01:51
Comments