Kérek mindenkit a kezelésre egyedül érkezzen a megbeszélt időre! Kezelés alatt fontos a nyugalom megléte ezért, kísérőt nem áll módomban beengedni a masszázs helyiségbe. Várokozó helyiség  nincs kialakítva!                        

 Köszönöm a megértést! Időpont egyeztetés, érdeklődés: 
Időpontot kérni kizárólag a 0630/7404179-es  telefonszámon lehet 8-17 óra között!
Sms-re, üzenetre nem tudok reagálni, ezért inkább hívj telefonon! 

 Érkezés az időpontra:  
 Mindenkit kérek,hogy a megbeszélt időre érkezzen. Ne jöjjön előbb, mint amit megbeszélünk , mert még lehet ez idő alatt kezelés zajlik és addig nem tudom önt fogadni. Ha késés van a kezelés ideje rövidül, mert nem szeretném az ön után érkezőt megvárakoztatni.

 Időpontok lemondása: 
 Bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, ezért nem tud eljönni a lefoglalt időpontra. A lemondás történjen meg előző nap,  ez alól természetesen kivétel a hirtelen betegség, stb. hiszen a gyerek beteg lehet, a főnök bent tart, így esély szervezni valakit a megüresedett helyre, sokan vannak “várólistán”, ha valamelyik időpontról kiderül, hogy nem megfelelő kérném jelezni a kezelést megelőző napon, hogy ne várjalak feleslegesen és a felszabadult időpontot fel tudjam ajánlani másnak!  
Megszaporodtak a spontán lemondások, ami meglehetősen kellemetlen és nem utolsó sorban nagy anyagi kiesést jelentenek számomra. 
Amennyiben valaki kétszer egymás után az időpontot lemondja nem tud eljönni a lefoglalt időpontra, sajnos nem tudom többet fogadni. 
Aki egyáltalán nem mondja le az időpontját és nem jön el azt legközelebb már nem tudom fogadni!

Szombati időpontok:  Aki szombatra kér időpontot az kérem tiszteljen meg azzal, hogy csak akkor jelentkezik be, ha el is tud jönni és nem mondja le az kért időpontot, mert a szombat nekem is pihenő nap lenne.    Ez egy szívesség a részemről azok számára, akik a munkájuk miatt nem jutnak el hétköznap hozzám!


Időpont egyeztetés 8-17 óra között

 06 30/740-41-79

Cím: Tatabánya, Köztársaság útja 6.