Familieweekend Londen!

Familie Janssen opgelet! Na ruim beraad tussen de broers en zussen hebben we de knoop doorgehakt. Ons jaarlijkse familie uitje wordt een lang weekend Londen… Hier begint vast de voorpret voor ons weekendje weg!

Suggesties voor onze city trip Londen

Uit onze brainstorm zijn al een aantal suggesties naar voren gekomen. Hier vind je een aantal wensen en ideeen op een rij. We kunnen dit allemaal nog aanpassen natuurlijk. Het lukt vast niet allemaal in een weekend. We kunnen eventueel ook een ochtend of middag opsplitsen zodat ieder kan doen wat hij of zij het leukste vind.

Victoria & Albert Museum http://www.vam.ac.uk/. Dit is de favoriet van Louise…..

Science Museum http://www.sciencemuseum.org.uk/. Dit vinden de jongens fantastisch…

Shoppen in Harrods! http://www.harrods.com/. Speciaal voor alle mamma’s…

Hoe gaan we naar Londen?

Varen, varen…

We kunnen een bootreis Londen nemen. Maar dan zijn we iets langer onderweg… naar Londen per boot is wel heel leuk voor de kinderen vanwege alle activiteiten op de ferry. Het voordeel is ook dat we dan met de auto kunnen gaan, dat scheelt nogal in de prijs. Misschien moeten we er dan wel 2 dagen bijplannen.

Tsjoeke-tsoeke

Als we het bij een lang weekend Londen willen houden, dan is de trein de beste optie om voordelig naar Londen te gaan. Dan moeten we rekening houden met ca. 100 euro p.p. De trein is natuurlijk ook leuk met de kinderen. We kunnen voor onderweg een pretpakket samenstellen met leuke weetjes over Londen.

Come fly with me

Ook kunnen we allemaal uitkijken naar aanbiedingen voor een weekend Londen met vliegtuig. Als we op tijd beginnen met zoeken, kan dat nog goedkoper zijn dan de trein… Het voordeel van vliegen is ook dat je vaak goedkoper tegelijkertijd het hotel kan boeken. Dus laten we alle opties nog even open houden.

Wordt vervolgd........!