E-books


Met het voortschrijden van de techniek kijken we nu niet meer verbaasd op als boeken digitaal worden gelezen. 
Er zijn nu veel speciale E-readers verkrijgbaar, maar het is ook mogelijk de E-books te lezen op een I-pad, een tablet, een Smartphone of gewoon op de computer. Op deze wijze kan men honderden boeken opslaan, eenvoudig meenemen en vervolgens raadplegen waar men dat maar wil. Het is een Groene manier van lezen, want het bespaard natuurlijk een gigantische hoeveelheid papier. En natuurlijk -niet onbelangrijk- prijsvoordeel voor de lezer!
 
In Nederland was tot voor kort Bol.com de marktleider, met als nadeel dat E-books hier nauwelijks goedkoper waren dan de gedrukte versie van het boek. Dit in tegenstelling tot de prijzen in het buitenland. De verkoop van E-books was in Nederland dan ook verhoudingsgewijs veel lager dan elders.
Maar sinds kort hebben ze er een belangrijke concurrent bij gekregen: het grote Amerikaanse Amazon heeft nu ook een Nederlandse vestiging: Amazon.nl . Ze bieden de E-books veel goedkoper aan dan we tot nu toe gewend waren en hebben een veel groter aanbod dan Bol.com. De verkoop van E-books in Nederland komt nu echt van de grond!! Deze site is een eye opener van wat er allemaal mogelijk is voor een werkelijk heel sympathieke prijs: een ware revolutie is begonnen!! Kan op alle mogelijke apparaten gebruikt worden, een e-book reader is niet meer nodig!

We raden u dan ook Amazon.nl erg aan en al onze boeken zijn bij hen verkrijgbaar als E-book.

Amazon heeft een systeem ontwikkeld waardoor op elk denkbaar apparaat, (computer, tablet, I-pad, smartphone, telefoon, e-reader etc.) de gekochte boeken leesbaar zijn en onthoud waar men met het lezen gebleven was, zodat welk apparaat u ook gebruikt u verder kan gaan daar waar u met het lezen was. De gekochte boeken staan bij Amazon namelijk in de cloud en zijn van daaruit via uw account te raadplegen. Het is niet meer nodig een aparte E-reader aan te schaffen.


Om op een Ipad van Apple een ebook te lezen , zijn er vele mogelijkheden, zie deze link voor verdere uitleg over Apple.