TERVETULOA JAMTRICK'S SIVUSTOLLE


Olen Riikka Syrjäläinen, aktiivinen koiraharrastaja Hämeenlinnasta. Kennelnimen Jamtrick's sain vuonna 2005.

Koiraharrastukseni alkoi vuonna 1996 kun ostin ensimmäisen oman koirani, kultaisennoutajan Edun (HK2 BH Shetlandia Dogleg). Edun kanssa touhutessa harrastuskärpänen puraisi ja lajivalikoimaamme kuului mm. toko, mejä ja pk – haku. Hakuharrastuksen myötä kasvoi kiinnostus palveluskoirarotuja kohtaan. Samaan aikaan tutustuin ystäväni upealuonteiseen ja kauniiseen dobermanniin, joka vei sydämeni täysin. Niinpä ensimmäinen dobermanni tuli taloon vuonna 1998 A'dreams – kennelistä. Seuraava dobermanni tuli samalta kasvattajalta sijoitukseen vuonna 2000. Tämä narttu, Fin Mva HK2 BH A'dreams Jamaica ”Maisa”, oli elämäni koira ja siitä oli tarkoitus tulla kennelini kantanarttu. Valitettavasti kohtalo päätti toisin ja koira lopetettiin niskassa todetun välilevynrappeuman vuoksi lokakuussa 2006. Maisan sijoituspentueesta pidin itselläni narttupennun, A'dreams Nadyan, mutta tästä nartusta en saanut jalostuskoiraa ja se steriloitiin nuorella iällä ja lopetettiin v.2009.

Tällä hetkellä laumaamme kuuluvat dobermannit: "Kyltsä"HK1 BH Jamtrick's Blackadder ja helmikuussa 2015 laumamme lisääntyi kahdella dobermannpennulla, Tanskasta saapuivat sisarukset Jotunheim's Yack ja Yggdrasil. Mielenkiinnolla odotan mitä näistä kahdesta kehittyy.

Dobbereiden lisäksi laumassamme elelee yksi kääpiöpinserinarttu, oma kasvatti Jamtrick's One of the Few. Terhakka ja temperamenttinen rotu, joka sopii erinomaisesti dobermannien kanssa samaan laumaan. Uusimpana tulokkaana on karkeakarvainen mäyräkoiranarttu Jerriman Virtual Reality.

Olen kiinnostunut kaikesta koiriin liittyvästä toiminnasta; niin käytännön kouluttamisesta kuin teoriasta ja itseni kehittämisestäkin. Jo Edun aikana toimin mm. tokokouluttajana Pääkaupunkinseudun Kultaiset ry:n koulutuksissa. Rodun vaihduttua olen ollut Suomen Dobermannyhdistyksessä hallituksessa, näyttelytoimikunnan jäsenenä sekä koe- ja koulutustoimikunnassa. Olen suorittanut SKL:n kasvattajan peruskurssin ja jatkokurssin. Minulla on myös pk-koetoimitsijakortti. Omien koirien kanssa päälajina on aina ollut pk- haku ja näin on edelleenkin. Tavoitteena on kilpailla aktiivisesti ja näin pysyä koulutuksellisesti ajan hermolla.

Kasvatustyöni on hyvin pienimuotoista, etusijalla terveys ja toimivuus.

Yhteystiedot:

Riikka 044-283 2906

jamtricks@gmail.com

Jamtrick's Blackadder ja Borat

Jotunheim's Yggdrasil

Jamtrick's Blackadder