Villasukkavillitys valloittaa

Post date: Feb 11, 2010 10:13:58 AM

Luminen ja pakkasten hellimä talvi on saanut suomalaiset villasukkavillityksen valtaan. Jämijärvi-Seura julistaa kaikille avoimen kilpailun, jossa haetaan pässinpökkimiä Jämijärvi-villasukkia. Ota siis puikot käsiin ja suunnittele mallisi. Taikka vaikka kaksi! Kilpailuaikaa on toukokuun loppuun.

Jämijärvi-Seuran johtokunnan raati valitsee voittajasukat. Ensimmäinen palkinto on 70 euroa, toinen ja kolmas villalankoja. Sukista kootaan kilpailun lopuksi näyttely kirjastoon. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti!

Toimitathan siis kilpailun tuomaristolle (yhteyshenkilö: Leena Saloniemi, Kotimäentie 8, 38800 Jämijärvi) toukokuun loppuun mennessä yhden parin suunnittelemiasi sukkia (tai vaikka vain toisen, ellet koko paria ehtinyt kutoa:)) yhteystietoinesi kera. Voit liittää myös jonkinlaisen ohjeen sukan tekoon.

Toivottavaa olisi, että liittäisit mukaan pienen kuvauksen siitä, miksi kyseiseen malliin päädyit? Mikä Jämijärvessä inspiroi luovuuttasi? Mikä sukassa kuvaa Jämijärveä? Myös itsestäsi kutojana voit muutaman sanan kertoa. Päästä luovuutesi irti!

Kauniita kudonnaisia odotellen!