Tehdään yhdessä hieno joulukalenteri

Post date: May 31, 2018 7:07:22 PM

Facebook joulukalenteri tai elävä joulukalenteri tai molempien yhdistelmä. Riippuu sinusta!

Jo neljän vuoden ajan olemme julkaisseet Jämijärvi-Seuran Facebook sivuilla joulukalenteria. Joka päivä on luukku avautunut klo 10. Videon pätkiä, vanhoja valokuvia, ajankohtaisia mainoksia ym. helmiä kotiseudultamme olemme siinä esitelleet. Kalenteri on saanut huiman suosion, mutta nyt on kuvat varastoistamme vähissä. Jos sinulta löytyy jotain kivaa nostalgiakuvaa/esinettä Jämijärveltä, jolla tarina ym. mistä luukun voisi rakentaa niin nykäise Lelleä hihasta.

Toisena täydentävänä tai erillisenä vaihtoehtona on rakentaa ensi vuodeksi koko kunnan alueelle levittäytyvä elävä joulukalenteri. Voit varata jonkin luukuun itsellesi, yrityksellesi, yhdistyksellesi, koululuokallesi ym. Luukun toimintapisteessä voi olla tekemistä, jouluideoita, askartelua, taidetta, kuuntelemista, herkuttelua tai muuta yhteistä joulun odotusta. Taivas rajana kuten olemme jo Avoimissa Pihoissa tottuneet. Erikoisemmat ideat saavat väen liikkeelle. Myös jonkin perinteisen jo olemassa olevan joulun odotusajan tapahtuman voi mukaan liittää.

Luukku voi olla kertaluonteinen tapahtuma tai esim. taideteos/hurmaava jouluikkuna, joka ilahduttaa koko kuun. Myös videot verkkoon voisi olla jonkin päivän luukun aiheena. Mikäli haluaisit osallistua luukkuun, ota Lelleen yhteyttä jo vaikka kesällä. Luukuista tehdään sitten jo lokakuussa kartta ja aikataulutukset, jotka ovat saatavilla seuran kotisivuilta ja saadaan myös marraskuun kuntatiedotteeseen. Someen tehdään mainontaa sitten resurssien mukaan koko projektista. Ja toivotaan, että jokin paikallislehtikin vaikka kirjoittais ;). Olis tosi kiva kun tulisit mukaan!