Murhaillallinen Korsukylässä

"Satumainen rakkaustarina on huipentumassa hulppeaan hääjuhlaan. Menestyvän LifeHeels luonnonlääkintäfirman yrittäjän Pirjo Laajavuoren poika, Mikko, on menossa naimisiin yrityksen nuoren lupauksen Erika Remeksen kanssa. Morsiamen polttareita on juhlittu lähimpien ystävien ja tulevien sukulaisten kesken Korsun metsämäisessä miljöössä. Toisen polttaripäivän aamiaiselle morsian ei kuitenkaan saavu. Hänet löydetään kuolleena Jyllinjoen ranta-alueelta. Mitä tapahtui? Onko kyseessä murha? Kuka halusi päästä eroon Erikasta ja miksi? "

Tervetuloa selvittämään murhemysteeriamme tunnelmalliseen Korsukylän miljööseen!

Esitykset:

pe 8.11. klo 19

la 9.11. klo 17

Lippuja saatavilla Korsukaupasta! Lippuja myydään vain ennakkoon.

Tässä lisätietoja siitä, mitä iltaan sisältyy. Illallisen menut näet myös Korsukaupasta!

Saapuessanne paikalle seremoniamestarimme ottaa teidät vastaan ja ohjaa pöytiinne Korsun metsälavalla. Hän myös ohjeistaa teitä lisää illan aikana. Tilaisuus alkaa ilmoitettuun aikaan, joten on tärkeää, että saavutte ajoissa paikalle (vähintään 15-20 minuuttia ennen).

Ohjaamme yhdessä lippunsa ostaneet samaan pöytään ja suuremman joukon ollessa kyseessä vierekkäisiin pöytiin. Pöytiimme mahtuu kuusi henkilöä. Mikäli paikalle on kuitenkin tulossa joku, joka on erikseen ostanut lippunsa ja jonka haluatte kanssanne samaan pöytään, ilmoittakaa toiveestanne ihmeessä lipunoston yhteydessä! Pienempiä muutaman hengen seurueita ohjaamme muiden pienryhmien kanssa samaan pöytään. Itse murhamysteeriin ratkaisuun voi halutessaan osallistua yksin, kaksin tai vaikka koko pöytäseurue yhdessä. Joukkueena tekijästä vänkääminen on aina kivempaa!

Ilta alkaa mysteerin ensimmäisellä kohtauksella, jossa tutustutaan mm. henkilöhahmoihin eli epäiltyihin. Tämän jälkeen pöytiin jaetaan johtolankoja rikoksesta (tai harhautuksia) ja ruokalajien välissä nähdään lisää lyhyitä kohtauksia. Illan aikana kukin näyttelijä eli epäilty vierailee kahdesti jokaisessa pöydässä ja häntä on mahdollisuus näin halutessaan kuulustella.

Jälkiruoan jälkeen joukkueet täyttävät vastauslomakkeen, jossa esittävät oman teoriansa: Kuka oli syyllinen? Toimiko hän yksin? Miten hän sen teki ja ennenkaikkea miksi? Illan lopuksi nähdään paljastuskohtaus, jossa mysteeri ratkeaa. Sen jälkeen parhaiten murhan motiivit ja tekoon johtaneet tapahtumat selvittänyt joukkue palkitaan.

Voitte halutessanne pukeutua tilaisuuteen polttariseurueiden tyylisesti. Teemapukeutuminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista. Lisäksi teidän ei tarvitse missään vaiheessa näytellä eikä teitä vedetä mukaan esitykseen, vaikka olisittekin pukeutuneet. Teidän tehtävänä on vain viihtyä murhamysteerimme parissa esitystä salapoliisin tarkoin silmin seuraten. Muutakaan pukukoodia ei esitykseen ole, mutta metsälavalla on mukavampaa istua iltaa lämpimästi pukeutuneena. Mukaan iltaan ei tarvitse ottaa mitään erityistä.

Illan kesto on ruokailuineen arviolta noin 3,5-4 tuntia. Kestoon vaikuttaa hieman ruokailijoiden määrä ja ruokailuun käytetty aika.

Lämpimästi tervetuloa murhamysteeri-illalliselle!

Korsuretket & Jämijärvi-Seura ry

(Tapahtumapaikan osoite metsän keskellä: Kivimäenkuja 152, Jämijärvi)