Jämpän kesäpassi -kampanja

Olen bongannut artikkeleita, joissa kerrotaan kuinka joissain kunnissa on käytössä oma paikallisvaluutta. Valuutalla pyritään kannustamaan kunnan pysyviä asukkaita ja kesäasukkaita paikallisten palveluiden käyttöön. Tämä kesäpassi on Jämijärvi-Seuran täksi kesäksi luoma karvalakkikokeiluversio, jonka käytöstä Jämijärven tapahtumiin saat oikeasti hyötyä ihan moninverroin. Pääset mm. osalliseksi niin täällä järjestettäviin upeisiin juttuihin, tutustut kulmakuntiimme kuin voit vielä lisäksi voittaa shoppailurahaa paikallisten yrittäjien palveluihin.

Peli menee näin: Osallistu Jämijärvellä järjestettävään tapahtumaan tai vieraile jossain käyntikohteessa 1.5.-31.8.2019 välisenä aikana. Jokaisesta viidestä "käyntileimasta" saat yhden arpalipukkeen, jolla osallistut 7.9. pidettävään 200 €:n arvoisen lahjakorttipaketin arvontaan. Lahjakortit ovat paikallisiin yrityksiin, joiden palveluja kannattaa muutenkin käyttää kesän aikana ;).

Nyt heräsi varmasti kysymyksiä. Mikä on käyntileima? Tulostat esimerkiksi www.jamijarviseura.fi sivuilta (tämän postauksen alareunasta) löytyvän luomamme hienon passin ja kirjaat käyntisi päivämäärän ja positiivisen palautteesi kera vierailustasi siihen. Tai täytät sähköistä päiväkirjaa samalla periaatteella ja lähetät sen Lellelle viimeistään 31.8.2019 klo 23.59. spostiin leena.saloniemi@centrum.cz. Tai teet videon/kuvakoosteen käynneistäsi ja jaat sen instassa merkkaamalla meidät mukaan @jamijarviseura #jämpänkesäpassi (Meillä näet on nyt Insta-tili, ota sekin seurantaan). Ja muutkin luovat keinot sallittuja, kun vain on todennettavissa vierailut ja Lelle saa niistä tiedon yhteystietoinesi.

Mitkä kohteet hyväksytään? En mä pysty edes nimeämään kaikkia. Tietty kaikki meidän jutut; kirjaston Barbie-näyttely, kotiseutumuseo, pakohuone, kotiseuturetki, Qr-koodi-kohteet, Avoimet Pihat pisteet (näistäkin kertyy jo vaikka mitä) ym. Sitten nyt heti muistuu mieleen Jyrki Anttilan konsertit ja operetti Jämillä, KulttuuriJämin kesäteatteriesitykset "Emma elvyttää", Maanantaikisat, Marttojen miesten kokkikurssi 8.5. keskuskoululla, Jämi Tärisee tapahtuma 24.-25.8., Kesämarkkinat keskuskoulun pihamaalla 15.8. ym. Sitten kaikki meidän luontokohteet, tapahtumat ja aktiviteetit Jämillä käy myös. Tässäkin mielikuvitus vain liikkeelle, pääasia että osallistuu. Pidätämme oikeuden hylätä/hyväksyä merkintä.

Mihin palautetaan? Paperiset listat voi palauttaa Jämijärven kirjastoon viemäämme laatikkoon 2.9. mennessä, Lellen spostiin 31.8. klo 23.59 mennessä tai sitten somesta poimien raportti Lellelle (teknisesti en tiedä miten toimii, mutta joku viisaampi sen varmaan mulle vielä ratkaisee). Älä unohda yhteystietojasi!

Arvonta suoritetaan livenä Facebookissamme la 7.9. juuri ennenkuin Jämijärvi Amazing Race starttaa käyntiin. Lähtekään innolla mukaan!


Hewesville invites you to (1).pdf