Avoimet Pihat la 10.6. klo 10 alkaen

Post date: Feb 6, 2017 7:50:29 PM

Perinnepäivää vietetään toistamiseen ”Avoimet pihat” –tapahtuman merkeissä la 10.06.2017 klo 10 alkaen. Tällöin voit jälleen järjestää autotallissasi tai terassillasi mm. Pop UP kahvilan tai ravintolan, ikimuistoisen kulttuurielämyksen, kirpputorin, perennanvaihtopisteen, myydä herkullisia leivonnaisia, jakaa puutarhaunelmiasi tai vaikka esitellä kotimuseosi aarteita tai tekemääsi remonttia. Viime vuoden palautteesta innostuneena olemme pidentäneet tapahtuma-aikaa koko päiväksi. Lähtisikö joku vaikka lämmittämään yhteistä saunaa, tarjoamaan hemmottelevia hoitoja, iltakonserttia tai vaikka illallista? Mahdollisuuksia on monia, mielikuvitus vain liikkeelle! Viimeksi meillä oli vaikka mitä, KIITOS siitä edelleen!

Tapahtumasta laaditaan kartta, jonka avulla on helppo suunnistaa kohteelta toiselle. Kartta löytyy Jämijärvi-Seuran kotisivuilta ja muutamia tulostetaan myös kirjastoon noudettavaksi maanantaista 05.06. lähtien. Karttaan merkitään kohteet, mihin kellonaikaan paikat ovat avoinna ja lyhyesti mitä kohteessa tapahtuu. Eli vaikka tapahtuma kestää 10-23.59 :D, voivat kohteet olla auki lyhempiäkin aikoja. Osallistumismaksu 10 €. Tähän hintaan sisältyy karttojen teko, tulosteet, ilmoitukset tapahtumasta lehdissä ja somessa sekä kyltti kohteen merkitsemiseen.

Viimeinen päivä ilmoittautua mukaan to 01.06., mutta mitä pikemmin sen parempi, sillä ennakkomainontaa tulee mm. Jämijärvi-Seuran Facebook-sivuille. Kaikki joukolla mukaan kiertämään kylää! Lisätiedot ja ilmoittautumiset Lelle 040 7663 663/leena.saloniemi@centrum.cz tai viesti Facessa. Muista myös itse mainostaa ja miettiä vaikka joitain hauskoja huomiota herättäviä lisäopasteita. Lähdetään taas joukolla kiertämään kylää!

Olemme osa Avoimet kylät- päivää ja virallista Suomi 100 juhlavuoden ohjelmaa.

LATAA KARTTA alta. Erikseen yleiskartta koko Jämijärvestä, keskusta-alue ja KAIKKI KOHDETIEDOT sekä tulostettava versio.