Avoimet Pihat 2019

Suursuosion saaneet Avoimet Pihat tulevat Jämijärvelle yhden välivuoden jälkeen taas kesällä 2019. Päivä on jälleen valtakunnallisen Avoimet Kylät -tapahtuman osana eli la 8.6.2019.

Lähde mukaan olit sitten yritys, yhdistys, kaveriporukka tai yksityishenkilö. Tavoitteenamme on kerätä koko kylämme alueelta monia erilaisia mielenkiintoisia vierailukohteita. Voit pitää mm. autotallissasi tai terassillasi Pop UP kahvilaa tai ravintolaa, kirpputoria, askartelupajaa, yrityksessäsi avoimia ovia, seikkailupolkua, lasten peuhulaa, herkkumyymälää, perennanvaihtopistettä, jakaa puutarhaunelmiasi tai vaikka esitellä tekemääsi remonttia. Mitä uniikimpi idea, sen houkuttelevampi. Lähtisikö joku vaikka lämmittämään yhteistä saunaa, tarjoamaan hemmottelevia hoitoja, iltakonserttia tai vaikka illallista? Mahdollisuuksia on monia, mielikuvitus vain liikkeelle! Aikaisemmin meillä oli vaikka mitä, KIITOS siitä edelleen!

Tapahtuma voi olla avoinna vain pari tuntia tai sitten vaikka koko päivän klo 00-23.59 välillä, nyt saat siis itse määritellä täysin päivän aukioloaikasi. Osallistumismaksu pisteiltä 10 €. Tapahtumasta tulee pienet lehtimainokset (Oiva ja Kpään Seutu), ilmoitustaulumainontaan, Google Maps kartta sekä jokainen piste saa myös 5 kpl paperisia karttoja yhteinäisten kylttien ja infopakettien kera itse lähempänä tapahtumaa. Karttoja on saatavissa myös tulostettavina versioina kotisivuiltamme www.jamijarviseura.fi sekä niitä viedään myös muutama kirjastoon, mistä voi oman kopionsa käydä lunastamassa kirjaston kopiohinnalla. JA tietenkin resurssien mukaan aina jotain somemainontaa! Muista myös itse mainostaa ja miettiä vaikka joitain hauskoja huomiotaherättäviä lisäopasteita. Lähdetään taas joukolla kiertämään kylää!

Ilmoita kohteesi Lellelle viimeistään 29.5. mennessä; leena.saloniemi(at)centrum.cz tai 040 7663 663. Viestillä tavoittaa parhaiten. Ilmoittautumisessa anna vähintään seuraavat tiedot: nimesi, puhelinnumerosi, kohteesi tarkka osoite, aukioloajat, muutamalla houkuttelevalla sanalla mitä kohteessasi tapahtuu.

Tulostettava kartta oheisesta linkistä

https://drive.google.com/file/d/1BHuz3vhtpDqFvpzl7UM4nFT32-JYK_Qn/view?usp=sharing