Pakohuone Väinön tunkki ja varaosa

"Väinö on aina töissä. Näppärä monitaituri korjaa sinun autosi, traktorisi tai vaikka polkupyöräsi yhdessä hujauksessa. Nyt liike on ollut kuitenkin suljettuna jo monta päivää ja kyläläiset alkavat huolestua. Onko miehelle sattunut jotain? Ketä olivat ne hämärät miehet, jotka liikkuivat korjaamon alueella? Tiimisi tehtävänä on selvittää missä Väinö on ja mitä hänelle on tapahtunut. Onnea matkaan!"

Pakohuone Väinön tunkki ja varaosa on kesän 2019 toimiva pakohuone Jämijärvellä. Pakohuone on fyysinen seikkailupeli, jossa huoneeseen lukittujen ihmisten pitää ratkoa pulmia määräajassa. Pelaajien pitää käyttää loogista päättelyä, luovuutta ja tiimityöskentelyä pulmien ratkomisessa. Huone on keskitasoinen/melko haastava, mutta aloittelijoille annetaan tarpeeksi vihjeitä.

Pelihuone maksaa 40 €/1-4 henkeä, max 7 pelaajaa otetaan kerralla sisään. Lisähenkilöt 10 €. HUOM! Alle 12v aikuisten seurassa ilmaiseksi. Eli mikäli pelaamaan on tulossa 3 aikuista ja kaksi alle 12 v. lasta, on pelihinta ryhmä 1-4 henkeä mukainen. Samoin kuitenkin myös jos ryhmässsä on yksi aikuinen ja viisi alle 12 v. lasta. Pakohuoneen pystyy ratkomaan noin yläasteikäiset jo itsenäisesti, mutta mitä enemmän eri ikäpolvia joukkueessa, sen paremmin se sujuu. Peliaikaa on yksi tunti. Maksu käteisellä.

Huone on avoinna tilauksesta kesällä joka päivä klo 10-20 osoitteessa Rajakalliontie 25, Jämijärvi. Peliajan voi varata 1,5 tunnin syklillä; klo 10.00, 11.30, 13.00, 14.30, 16.00, 17.30 ja 19.00

Mikäli päivälle ei tule muita varauksia, voidaan aloitusaika halutessasi muuttaa.

Lisätietoja ja pelivarukset Lelleltä 040 7663 663/leena.saloniemi8@gmail.com. Viestillä tavoittaa parhaiten.

Eli kertauksena:

Kuinka pelaan pakohuonetta?

1) Varaa ryhmällesi pakohuone. Muista ottaa käteistä mukaan.

2) Saapukaa 10 minuuttia ennen varattua aikaa osoitteeseen Rajakalliontie 25, 38800 Jämijärvi (Mutkalan teollisuusalue)

3) Ohjeet saatuanne pelinne alkaa

4) Teillä on 60 minuuttia aikaa ratkaista tehtävä. Ette tarvitse fyysistä voimaa, ketteryyttä tai rohkeutta pelin voittaaksenne. Huoneen sisällä ei ole mitään pelottavaa

5) Ryhmän on mahdollista joko pyytää vinkkejä tai sitten pelinjohtaja päättää miten niitä antaa

6) 60 minuutin päästä peli päättyy. Päättyykö se tuuletukseen ja voitonriemuun, sen ratkaisee joukkueenne

7) Pakohuoneeseen ei pääse päihteiden vaikutuksen alaisena