Pakohuone Hopearinne

Pakohuone on sulkeutunut kesältä 2018. Kiitos asiakkaillemme upeasta projektista! Katsotaan löydetäänkö tiloja uudelle mysteerille kesälle 2019.

"Jämijärven vanhustentalo rakennettiin vuonna 1975. Yksi projektin aktiivisista puuhanaisista oli paikkakunnalta maailman maineeseen ponnahtanut Vuokko Järvinen, aikansa muoti-ikoni ja Miss Universum kisoissakin lehdistön suosikiksi valittu rautarouva. Vuokko Järvinen teki pitkän kansainvälisen uran ennen kuin asettui eläkepäivikseen vastavalmistuneeseen vanhusten yhteisöön Jämijärven Hopearinteelle. Hän oli naimaton ja lapseton, mutta aina laajan ystäväpiirin ympäröimä.

Vuokko Järvinen menehtyi aikanaan äkillisen sairaskohtauksen seurauksena asuttuaan Hopearinteellä lähes 30 vuotta. Hänen pesänselvittäjänsä ihmetteli silloin kovin vaatimatonta omaisuutta, mutta asia painui sittemmin unholaan. Vuokon tiedettiin olleen varsin avokätinen ja muistaneen aina auttajiaan.

Nyt Jämijärven vanhustentalo on päätetty purkaa uuden rakennuksen tieltä. Rakenteita tutkiessa talon välikatolta on löytynyt vihjeitä siitä, että Vuokon omaisuutta saattaisi olla kuitenkin olemassa jossain hyvinkin lähellä. Ehkä hänen vanhassa asunnossaan? Onnistuisitteko te löytämään mahdollisen aarteen?"

Olemme avanneet kesäksi 2018 Pop Up pakohuoneen Jämijärvelle. Pakohuone on fyysinen seikkailupeli, jossa huoneeseen lukittujen ihmisten pitää ratkoa pulmia määräajassa. Pelaajien pitää käyttää loogista päättelyä, luovuutta ja tiimityöskentelyä pulmien ratkomisessa. Huone on keskitasoinen/melko haastava, mutta aloittelijoille annetaan tarpeeksi vihjeitä.

Pelihuone maksaa 35 €/1-4 henkeä, max 7 otetaan kerralla sisään. Lisähenkilöt 10 €. Alle 12v aikuisten seurassa ilmaiseksi. Pakohuoneen pystyy ratkomaan noin yläasteikäiset jo itsenäisesti, mutta mitä enemmän eri ikäpolvia joukkueessa, sen paremmin se sujuu. Peliaikaa on yksi tunti. Maksu käteisellä. Ja mieluiten tasaraha, kiitos!

Huone on avoinna tilauksesta arkisin klo 16.30-20.30 sekä viikonloppuisin

Arki-iltoja voi kysellä vielä, mutta viimeiset viikonloput tulee tässä:

su 23.9. klo 18.00 jälkeen

su 30.9. klo 15.00 jälkeen

su 7.10 klo 10-19

la-su 13.10-14.10 klo 10-19

la-su 20.10-21.10 klo 10-19

Peliaikaa voi kysellä Lelleltä 040 7663 663/leena.saloniemi8@gmail.com. Viestillä tavoittaa parhaiten.

Huone on Jämijärven Vanhustentaloilla, osoite Kotimäentie 7 B-talo , as 18.

Eli kertauksena:

Kuinka pelaan pakohuonetta?

1) Varaa ryhmällesi Lelleltä 040 7663 663/leena.saloniemi8@gmail.com. Maksu käteisellä, mieluiten tasaraha, paikan päällä.

2) Saapukaa 10 minuuttia ennen varattua aikaa osoitteeseen Kotimäentie 7, as 18, Jämijärvi

3) Ohjeet saatuanne pelinne alkaa

4) Teillä on 60 minuuttia aikaa ratkaista tehtävä. Ette tarvitse fyysistä voimaa, ketteryyttä tai rohkeutta pelin voittaaksenne. Huoneen sisällä ei ole mitään pelottavaa

5) Ryhmän on mahdollista pyytää vinkkejä

6) 60 minuutin päästä peli päättyy. Päättyykö se tuuletukseen ja voitonriemuun, sen ratkaisee joukkueenne

7) Pakohuoneeseen ei pääse päihteiden vaikutuksen alaisena