In het nieuws‎ > ‎

Website: Prijsvraag Het Koepelmysterie en de Turkse connectie

Geplaatst 18 feb. 2011 02:24 door Marc Jacobs   [ 18 feb. 2011 02:26 bijgewerkt ]

Het Koepelmysterie en De Turkse Connectie van Jacobs en Vreeker in Top100 Beste Thriller van het Jaar

Zowel hun debuutroman Het Koepelmysterie als het tweede boek De Turkse Connectie van het duo Jacobs en Vreeker hebben de top 100 van het toonaangevende CrimeZone.nl gehaald. Het Koepelmysterie kwam binnen op 68 en De Turkse Connectie (beste boek, volgens CrimeZone) scoorde de 62ste plaats. Op de lijst staan zowel buitenlandse als Nederlandse thrillers van 2010.

Door de schrijvers en de Friese Pers zijn twee gesigneerde exemplaren beschikbaar gesteld voor een prijsvraag!


Crimezone over De Turkse Connectie: "Het boek heeft alles in zich waar een hedendaagse thriller voor staat." En ook "De Turkse connectie is een gedegen verhaal met sterk uitgewerkte karakters." Bruna over het boek: "...een meer dan spannende plot, in de lijn van de factions van een Jef Geeraerts." En verder wordt er dit nog geschreven: "De vaart en de spanning zitten er vanaf het begin af aan in en houden de lezer bij de les.' (Centrale Bibliotheek) en "...naar Scandinavisch voorbeeld." (de Boekendeler).

Crimezone Beste Thriller van het Jaar stelt een jaarlijkse lezerstop 100 samen op basis van de resultaten van de Crimezone Best Thriller van het Jaar-verkiezing. Voorjaar 2011 wordt het derde boek verwacht: Ondergronds Kwaad.

De Prijsvraag!

"In de Turkse Connectie vindt de ontknoping plaats in een discotheek in Leeuwarden. In het boek wordt de naam genoemd van een Leeuwarder gelegenheid, maar er wordt een andere discotheek in Leeuwarden beschreven: het voormalige politiebureau. Wat is de naam hiervan?"

Stuur het antwoord naar redactie@leeuwarden.nu en maak kans op één van de twee gesigneerde boeken! De Uitslag wordt bekend gemaakt op 5 maart.

Internet: www.jacobsvreeker.nl
CrimeZone Top100: www.crimezone.nl

 
Comments