CAMINADA: SILS – SANTA COLOMA DE FARNERS - PELEGRí 2017

9 de gen. 2017, 7:03 publicada per Ceip Jacint Verdaguer Sils

Benvolguda família,


Els propers  20 i 21 de Gener, desenes de persones aniran i tornaran a peu  des de Tossa de Mar fins  a Santa Coloma de Farners per seguir el Pelegrí i així continuar el vot fet pel poble de Tossa fa centenars d'anys.
Des de l'escola us proposem, per primer any , que les famílies que ho vulguin s'hi puguin afegir caminant des de Sils fins a Santa Coloma de Farners el dia 20 de gener en sortir de l'escola.

És per aquest motiu que, si esteu interessats en participar-hi amb els vostres fills/es, cal que empleneu la butlleta corresponent penjada a la Web de l'escola.
Val  a dir que caldrà que feu previsió de la tornada. Tot i així si algú té dificultats per tornar,  hi haurà un cotxe a l'arribada per dur conductors fins a Sils i així poder recollir el seu vehicle de forma totalment particular (sense cap vincle amb l'escola).  L'arribada a Santa Coloma,  concretament al Supermercat Bon Preu, que hi ha a l'entrada de Santa Coloma de Farners, està prevista  a les 19 h.
Cal portar calçat còmode, llanterna , roba d'abric , berenar i  aigua.
El punt de trobada per a sortir serà a la porta principal de l'escola a les 16,30 h.

Atentament,
Escola Jacint Verdaguer


.........................................................................................................................................................................................Voleu venir caminant de Sils a Santa Coloma de Farners el divendres 20 de gener a partir de les 16,30h Si és així, ompliu aquesta butlleta i retorneu-la al vostre tutor/a, com a màxim, el dimarts 17 de gener. Jo ................................................................. pare / mare / tutor de l’alumne .................................................. del curs .............. faig saber que participarem com a família a la caminada de Sils a Santa Coloma de Farners amb el Pelegrí de Tossa el proper 20 de gener junt amb el/s nostre/s fill/s. Nom dels participants: * * * * Signatura del pare/mare/tutor


Fitxer per descarregar

Comments