Nikken Wellness

Som oberoende Nikken konsulent erbjuder jag en rad wellness produkter i mycket hög kvalitet. Du kan se mycket mera om de olika produkterna om du klickar här:  http://www.nikkenwellbeing.se/info/Izabella_Pedersen

Jag är också en aktiv delägare i Wellness Home Centret i Köpenhamn, där vi har presentationer eller workshops flera gånger i veckan, där du kan träffa andra konsulter och gäster, samt se och känna de många fantastiska och banbrytande produkter Nikken har forskat fram för att förebygga och förbättra din hälsa. Se adress, alla aktiviteter och många länkar till relaterade videor och mer på centret hemsida genom att klicka här: Wellness Home Centret Köpenhamn.

Jag kan nu också erbjuda et banbrytande kosttillskott Complete Balance™, som förbättrar hälsan hos både män och kvinnor!

Complete Balance™ är en balanserad blandning av ris protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler som kan intas som en måltidsersättningsshake för att antingen gå ner i vikt, behålla idealvikten eller gå upp i vikt om du t.ex. är en idrottare.

Complete Balance™ har en positiv effekt på alla, speciellt om din kost har vissa luckor ur en näringssynpunkt. Complete Balance™ är nyttig och uppfyller alla näringskrav.

Complete Balance™ ger dig proteiner, kolhydrater och 26 vitaminer och mineraler som de flesta människor saknar p.g.a. dåliga kostvanor. På vår nya mikrowebbsida hittar du dokumentet "De 150 bästa födoämnen för optimal hälsa"; tillsammans med Complete Balance™ kommer de verkligen att ge dig energi!

Complete Balance™ kan blandas med vatten eller laktosfria "mjölkdrycker" gjorda på ris, havre och nötter.

Socker är ett av de mest beroendeframkallande ämnen som finns och det är ansvarigt för berg- och dalbanor när det gäller blodsocker, inflammationer och andra s.k. civilisationssjukdomar. Complete Balance™ innehåller INGET raffinerat socker; vi använder istället ett naturligt sötningsmedel som kallas Stevia, som kommer från steviaväxtens blad och är naturligt till 100 %. 

Som vårt huvudsakliga kolhydrat har vi INTE valt maltodextrin, utan palatinose (isomaltulose) som utsöndrar energi på att långsamt och balanserat sätt. Detta är vad som huvudsakligen skiljer Complete Balance™ från andra liknande produkter på marknaden.

Nikkens Complete Balance™ är den enda måltidsersättningsshaken på marknaden som innehåller palatinose.

Vi behöver protein för reparation och tillväxt av muskler. 

Complete Balance™ innehåller linfrön och de essentiella fettsyrorna i dessa har bevisats förbättra hormonell obalans, förbättra ledinflammationer och återfukta huden inifrån och ut, vilket hjälper oss att se tio år yngre ut!

Complete Balance™ kan hjälpa vid viktminskning, ökning av energi, förbättra matsmältningen, och för idrottare kan den förbättra deras prestationer.

Besök vår mikrowebsite: www.nikken-completebalance.se

Du kan också beställa Complete Balance™ direkt hos mig. Ta kontakt till mig för ett samtal, där jag kan berätta mera om Complete Balance™ eller andra Nikken produkter.

Om du vill skicka e-post till mig kan du klicka här: izabella@izabellaP.com