Hem

Mitt namn är Izabella Pedersen, och jag har arbetad i över 24 år med wellness och hälsa. Jag erbjuder rådgivning inom olike områdenKlicka på tjänsten ovan eller menyn bredvid om du vill veta mera.


Nikkens exklusiva Wellness Home kombinerar välbefinnande och direktförsäljning och utgör en oslagbar affärsmöjlighet! Med ett Nikken Wellness Home® kommer du att upptäcka så mycket mer än bara en affärsverksamhet - du kommer att upptäcka en helt ny livsstil.

När du blir en oberoende Nikkenkonsulent, kan din önskan om att uppnå välbefinnande mynna ut i ett hälsosamt hem, en sund livsstil och en god ekonomisk framtidsutsikt som kommer att ta hand om dig och din familj i flera år framöver!

Möjligheterna är oändligt många…

  • Arbeta hemifrån
  • Tjäna extra pengar
  • Bygg en flexibel verksamhet baserad på hel- eller deltidsarbete.
  • Välj vem du arbetar med
  • Få mer tid till din familj
  • Personlig utveckling
  • Nikken på världskartan
  • Ta kontroll över ditt öde - och ditt liv
Du kan läsa mer om ett nytt och innovativ hälsoprodukt, som har en positiv inverkan på ditt kolesterolvärde och som minskar risken för hjärt och kärlsjukdomar i både män och kvinnor genom att klicka här.

Du kan läsa mera om affärsmöjligheten och alla Nikken's spännande produkter ved att klicka här.

Ta kontakt till mig för ett samtal, där jag kan berätta mera om affärsmöjligheten och alla Nikken's spändande produkter.

Om du vill skicka e-post till mig kan du klicka här: izabella@izabellaP.com

Du är naturligtvis också välkommen att ringa mig på telefon: 070 663 8888.


Nikken's historie:

Nikken har varit världsledande inom välbefinnande ända sedan starten, år 1975.
Vår mål är inte bara att sälja våra produkter och tjänster, vi önskar också visa vägen till en bättre livsstil.

Nikken grundades i Japan och baseras på filosofin att totalt välbefinnande börjar med förebyggande, och nyckeln till förebyggande är ett balanserat liv. Balansen mellan de Fem hälsopelarna - kropp, sinne, familj, samhälle och ekonomi banar väg för en hälsosammare och mer tillfredsställande livsstil.

Våra innovativa och exklusiva välbefinnandeprodukter kombinerar vetenskap, natur och teknologi för att tillhandahålla lösningar som hjälper dig att uppnå totalt välbefinnande. Våra produkter är integrerade i det som vi kallar Nikken Wellness Home® - ett unikt koncept som stärker din och din familjs hälsa och välmående i ditt eget hem.

Ett Nikken Wellness Home® ger dig bättre hälsa genom att tillgodose ditt behov av - sömn, ren luft, friskt och rent vatten, regelbunden motion och av naturliga kosttillskott.

Lär dig mer om Wellness Home-konceptet och du kommer snart att kunna njuta av ett liv i balans. Låt dig förundras av Total Wellness.