Timisoara

Rugaciune de consfintire a Romaniei

Home | Mesaj Oradea | Seuca 2005 POZE | Mesaj Oradea | Seuca carte | Timisoara | Medjugorje | Reguli | Mesaje Seuca | Marturii | Articole

Uniti cu toti oamenii, in comuniune cu intreaga Biserica, cu sfantul Parinte, iti adresam, Parinte Vesnic, implorarea noastra pentru Romania, prin inima si mainile Sfintei Fecioare Maria.

Parinte Vesnic, trimite-ne Duhul tau sfant, pentru ca fiecare dintre noi sa poata deveni un instrument al Pacii tale.

De foamete si de calamitati, fereste-ne!

De razboi nuclear, de autodistrugere, de orice fel de razboaie, fereste-ne!

De pacatele contra vietii omului chiar din primele sale clipe, fereste-ne!

De disperare, de ura si de degradarea demnitatii de Fii ai lui Dumnezeu, fereste-ne!

De orice fel de nedreptati in viata sociala, nationala si internationala, fereste-ne!

De usurinta cu care se calca in picioare poruncile lui Dumnezeu, fereste-ne!

De tentativa de a stinge in inimile omenesti adevarul insusi al lui Dumnezeu, fereste-ne!

De pierderea constiintei binelui si a raului, fereste-ne!

De pacatele contra Duhului sfant, fereste-ne!

Iar tie, Mama lui Cristos si Mama tuturor oamenilor, iti cerem ocrotirea si mijlocirea. Iisus Cristos, Mantuitorul lumii, ne-a incredintat tie; roaga-te pentru noi la Fiul tau, ca sa ne trimita din abundenta Duhul sfant, Duhul adevarului care este izvor de Viata. Primeste-L pentru noi si cu noi, asa cum ai facut-o in ziua Rusaliilor, cu primii ucenici.

Mama, tu cunosti si impartasesti suferintele noastre si sperantele noastre. astazi, noi suntem aici, in fata ta, Marie, Regina Pacii, si iti cerem cu incredere ocrotirea materna in fata provocarilor viitorului. astazi, noi iti incredintam tara noastra, Romania. te rugam sa ne insotesti pe drumul nostru pe noi, cei care dorim, ca si apostolul Ioan, sa te luam la noi pentru a invata de la tine sa devenim asemenea lui Iisus. sfanta Maica a Domnului, noi alergam sub acoperamantul Milostivirii tale!

Fii alaturi de noi in dificultatile zilnice pe care viata le rezerva fiecaruia.

Tie, aurora salvarii, iti incredintam viitorul nostru si drumul nostru in acest nou mileniu. iti incredintam poporul nostru, incepand cu cei mai slabi si mai suferinzi, cu copiii inca nenascuti, cu cei a caror viata este amenintata si cei nascuti in conditii de saracie, tinerii in cautarea sensului vietii, refugiatii, persoanele care nu au un loc de munca si cele incercate de boli, familiile dezbinate, persoanele varstnice private de asistenta si toti cei care sunt singuri si fara speranta. Calauzeste-i pe copiii tai astfel incat, cu ajutorul tau, toti oamenii sa-L recunoasca pe Cristos, Lumina lumii. sa se reveleze inca o data in istoria omenirii nesfarsita putere salvatoare a Fiului tau Iisus, puterea Iubirii induratoare a tatalui! Duhul sfant sa transforme constiintele, sa vindece memoria noastra si sa purifice inima noastra.

Dumnezeu sa domneasca intotdeauna in mijlocul nostru, El care este tatal, Fiul si Duhul sfant. AMIN.