Seuca carte

carte despre aparitiile de la seuca

Home | Mesaj Oradea | Seuca 2005 POZE | Mesaj Oradea | Seuca carte | Timisoara | Medjugorje | Reguli | Mesaje Seuca | Marturii | Articole

Am gasit acest articol pe un blog al lui Xavierutz
pe http://blog.360.yahoo.com/. Mi se pare important ca se publica 4 secrete si parerea cardinalului Ratzinger fata de aparitiile de la Seuca.
Sper ca autorul va fi de acord cu preluarea

SEUCA (Szokefalva) - Regina Luminii
Regina luminii - A feny kiralynoje: Aparitiile de la Seuca. Aparitii sau iluzii?
Aduc la cunostiinta ca a aparut cartea "Aparitiile si mesajele Reginei Luminii timp de 10 ani" 1995-2005 la Seuca (jud Mures) -Romania. Cartea a aparut in editie bilingva (in romana si maghiara), editor Janossy Gabor, Lector Gyorgy Istvan, editura Stella Maris, Budapesta, 2005.
Cartea incepe cu prezentarea satului Seuca, situat langa Tarnaveni jud. Mures, se prezinta apoi vizionara: Marian Rozsika, in prezent calugarita in ordinul al III lea al Franciscanilor, oarba din cauza diabetului... Cartea cuprinde toate mesajele publice, mesajele private date preotilor precum si 4 din cele 5 secrete pe care Regina Luminii le-a incredintat Rozaliei.
In total sunt 23 de aparitii publice, intre 4 Noiembrie 1998 - 17 Iunie 2005, toate scrise in aceasta carte. In continuare as vrea sa prezint cele 4 secrete incredintate Rozaliei si dezvaluite public:
" Intre 1999-2000, Maica Sfanta mi-a incredintat 5 secrete din care numai 4 pot sa va aduc la cunostiinta deocamdata:
*1* Catastrofe naturale mari si mai dese, foamete si boli nevindecabile.
*2* Incendii, inundatii, seceta, mari cutremure de pamant.
*3* Moartea multor copii sub 7 ani.
*4* Dragostea din inimile oamenilor incetul cu incetul se va raci. Romania va fi zguduita de un eveniment puternic si va curge mult sange nevinovat!"
"A Szuzanya 1999 es 2000-ben ot titkot adott, amelybol negyet nyilvanossagra lehet hozni:
*1* Gyakoribb es nagyobb termeszeti csapasok, mint eddig, ehseg, valamint gyogyithatatlan betegsegek.
*2* Tuzveszek, arvizek, szarazsag es nagy foldrengesek.
*3* Sok gyermek elhalalozasa 7 even alul.
*4* Az emberi szivekben lassacskan kihul a szeretet. Romaniat egy nagy esemeny fogja megrazkodtatni es sok artatlan ver fog folyni."
Inchei acest articol prin prezentarea unei parti din convorbirea Pr. Dr. Jakubini Gyorgy, arhiepiscopul nostru Romano Catolic de Alba Iulia cu Cardinalul Jozeph Ratzinger, actualul Papa Benedict al XVI lea din Roma, pe atunci (in 2001) loctiitorul arhiepiscopal, convorbire in legatura cu aparitiile din Seuca, care a aparut in ziarul "Kronika" din Cluj Napoca in februarie 2001:
"<...>Pozitia cardinalului Ratzinger este, ca unde oamenii se aduna si se roaga in disciplina, se spovedesc, participa la liturghie, se impartasesc si asculta predica, acolo in spatele lucrurilor nu poate fi lucrarea celui Rau.Isus a spus :"Copacul dupa roade se cunoaste", iar in ceea ce priveste rodul acestui proces ele sunt intru totul pozitive...pana acum nu am observat nici un interes sau lobism in evenimentele petrecute la Seuca<...>"
Cu acestea spuse inchei acest articol invitandu-va sa cititi cartea si sa traiti mesajele Reginei Luminii! Pentru detalii comentati aceasta stire sau trimiteti un email la xavierutz@yahoo.fr , disponibil si la telefon 0745/071732.
Pax et bonum!
Sunday February 12, 2006 - 05:08pm (EET)