Regulile dictate de Maica Domnului Jelenei Vasilj pentru grupa de rugaciune la 16 iunie 1983.1. Renuntati la toate pasiunile si dorintele dezordonate. Evitati televizorul mai ales emisiunile nefaste evitati sporturile excesive renuntati la placerea de a manca si de a bea la timp nepotrivit renuntati la alcool la tutun etc ...

2. Abandonati-va fara nici o rezerva lui Dumnezeu.

3. Alungati definitiv orice teama. Cine se abandoneaza lui Dumnezeu n-are loc in inima lui pentru frica. Greutatile vor continua dar ele vor servi la cresterea spirituala si vor preamari pe Dumnezeu.

4. Iubiti-va dusmanii. Alungati din inimile voastre ura amaraciunea judecatile preconcepute. Rugati-va pentru vrajmasii vostri si chemati binecuvantarea divina asupra lor.

5. Postiti cu paine si apa doua zile pe saptamana. Intalniti-va in grupa cel putin o data pe saptamana.

6. Consacrati zilnic rugaciunii cel putin 3 ore dintre care cel putin o ora si jumatate dimineata si seara. In acest timp de rugaciune sunt cuprinse Sfanta Liturghie si Rozariul. Rezervati-va momente de rugaciune in timpul zilei si de fiecare data cand circumstantele o permit primiti Sfanta Impartasanie. Rugati-va intr-o adanca reculegere. Nu va uitati mereu la ceas. ci lasati-va condusi de harul lui Dumnezeu.

7. Fiti prudenti caci diavolul ii ispiteste pe toti aceia care au luat hotararea sa se consacre lui Dumnezeu si mai ales pe acestia (din grupa de rugaciune). El le va sugera ca se roaga prea mult ca postesc prea mult; ca trebuie sa fie ca ceilalti tineri si sa mearga in cautarea placerilor. Sa nu-l asculte si sa nu-i urmeze sfaturile! Sa dea atentie vocii Sfintei Fecioare. Atunci cand vor fi tari in credinta diavolul nu va mai putea sa-i subjuge.

8. Rugati-va mult pentru Episcop si responsabilii Bisericii. Macar jumatate din rugaciunile si jertfele voastre sa fie pentru aceasta intentie