Mesaje Seuca

Mesajele Sfintei Marii date la Seuca

Home | Mesaj Oradea | Seuca 2005 POZE | Mesaj Oradea | Seuca carte | Timisoara | Medjugorje | Reguli | Mesaje Seuca | Marturii | Articole

APARITIA MAICII SFINTE DIN 10 MARTIE 2005 SEUCA

Laudat sa fie Isus!
In veci. Amin. Bine ai venit din nou intre noi, chiar in timpul acesta rece ai venit intre noi si ne radiezi caldura in inimile noastre. Te bucuri Maicuta Sfanta, si noi ne bucuram, te asteptam sa vii cu inimile deschise!.
Maicuta Sfanta iti ofer pe toti preotii prezenti si pe cei care n-au putut sa vina, si pe toti pelerinii care sunt aici si au adus aceasta jertfa in fata Fiului Tau si in fata Ta; cu familiile, cu necazurile, cu problemele, cu durerile si cu bucuriile lor. De aceea au venit aici sa ceara la picioarele tale ajutorul tau Maicuta Sfanta si a Fiului Tau cel Dulce.
Le primesc fiica mea, si le i-au sub mantia mea ocrititoare.
Oh Maicuta Sfanta iti multumesc ca le-ai primit pe toti sub mantia ta ocrotitoare. Oh Maicuta Sfanta, ce dulce e vocea Ta, ce caldura radiaza din vocea Ta!
Dragi copii, va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea, prin aceasta fiica a mea.
Dragi copii, va cere Cerul, va cer Eu sa va deschideti inimile la rugaciune. Sa va rugati, sa va rugati cat mai mult. Si acum in timpul acesta faceti rugaciuni cat mai multe pentru ca este mare nevoie. Satana urla sa inghita cat mai multe suflete, dar voi cu rugaciunile voastre si cu postul vostru puteti ajuta.
Dragi copii, va iubesc atat de mult! Nu va temeti, fiti cu inimile deschise. Eu sunt cu voi, va acopar, nu va las sa pieriti daca tineti mesajele mele. Va asteapta vremuri grele, este foarte aproape, nu stati pe ganduri apucati-va, incepeti sa va rugati din inima si cu inima.
Voi revenii din nou si pentru ultima oara in data de 17 iunie 2005 la aceeiasi ora.

Maica Sfanta a dat binecuvintarea Ei speciala si materna peste toti pelerinii si in timpul rugaciunii Tatal Nostru, aparitia a luat sfarsit.
Rugaciuni de ispasire in fiecare luna in data de 17 de la ora 19.
In data de 17 mai la cererea Maicii Sfinte vor fi rugaciuni de ispasire de catre tineret de la ora 10 dimineata pana la ora 18.

APARITIA MAICII SFINTE DIN 11 DECEMBRIE 2004
"Laudat sa fie Isus!"
In veci. Amin. Bine ai venit, bine ai sosit din nou intre noi Maicuta Sfanta. Suntem fericiti! Multumesc Maicuta Sfanta, ca ai venit si in acest timp, si ai chemat atatia oameni, si ei au raspuns la chemarea ta. Rasplateste-le bunatatea lor.
Iti ofer Maicuta Sfanta pe preotii prezenti aici. Si pe cei care n-au putut venii, si pe toti pelerinii care sunt aici si pe cei care n-au putut sa vina; cu greutatile, suferintele, bolile si problemele lor.
"Le primesc fiica mea."
Multumesc Maicuta Sfanta, ca le-ai primit. Tu totdeauna le primesti. O Maicuta Sfanta, ce dulce e vocea ta. Sunt bucuroasa, ca esti fericita! Si noi suntem fericiti, chiar daca este iarna...
Vino Maicuta Sfanta cat mai des, noua nu conteaza anotimpul, numai vino.
"Dragi copii, va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea, prin aceasta fiica a mea. Dragi copii, v-am mai cerut sa va rugati. Si acum va cer sa va rugati. Rugati-va pentru intentiile mele. Va cer si Fiul meu cel Sfant va cere:
- sa va rugati
- sa vegheati
- sa va iubiti.
Iubiti-va dragi copii! Eu am venit la voi, ca sa va conduc la Fiul Meu Cel Sfant, dar numai prin iubire se poate.
Dragi copii, in timpul adventului iubiti-va si iertati unul pe celalalt, iubiti pe dusmanii vostrii. Iubiti si iertati!
Voi revenii din nou in data de 10 martie anul viitor la acceiasi ora."

Maica Sfanta a dat binecuvantarea Ei speciala si materna peste toti pelerinii, si in timpul rugaciunii Tatal Nostru, aparitia a luat sfarsit.
Rugaciuni de ispasire in fiecare luna in data de 17 de la ora 19
In data de 17 mai la cererea Maicii Sinte vor fi rugaciun de ispasire de catre tineret de la ora 10 dimineata pana la ora 18.
Seuca, 4 septembrie 2004
Dragi copii va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea, prin aceasta fiica a Mea. Dragi copii va cer din nou rugaciune. Este nevoie de cat mai multa rugaciune. Va cer convertire. Mai este putin timp! Va cer convertirea voastra, a tuturora. Incepeti din clipa aceasta! Acum a venit momentul.
Dragi copii ascultati-Ma! Eu, Mama voastra Cereasca va cer sa va rugati. Sa va rugati cat mai mult. Dar sa va rugati din inima si cu inima.
Voi reveni in data de 11 decembrie la ora 17:00.
Seuca, 17 iunie 2004
'Dragi copii va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea prin aceasta fiica a Mea. Sa va rugati cat mai mult. Fiti purtatori de dragoste si cautati sa mergeti pe drumul sfinteniei, sa cautati acest drum care va duce la Fiul Meu. Inima Fiului meu este mereu deschisa si va asteapta sa cautati calea, ca numai prin sfintenie ajungeti la el.
Voi reveni in data de 4 septembrie la aceeasi ora (1700).'
Seuca, 26 februarie 2004
'Dragi copii va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea prin aceasta fiica a Mea. Dragi copii acum ati intrat in Postul Mare; rugati-va, rugati-va cat mai mult ca mare nevoie este de rugaciunile voastre! V-am mai spus: rugati-va si de mult va spun rugati-va.
Dragi copii, consfintiti-va Inimii Preasfante a Fiului Meu cel Sfant si Inimii Mele Neprihanite. Dragi copii, va iubesc pe toti, va iau pe toti sub mantia Mea protectoare, nu vreau sa piara nii unul dintre voi, pe toti va vreau, dar numai daca si voi vreti.
Dragi copii, in Postul acesta Mare iubiti-va, rugati-va si iubiti-va unul pe altul de-a pururi. Iubirea este mai presus de orice. Va indemn, copii Mei, nu uitati acest lucru!
Voi reveni in data de 17 iunie la aceeasi ora (1700).'
Seuca, 22 februarie 2003
'Dragi copii, va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea, prin aceasta fiica a mea. Dragi copii, va implor sa va rugati pentru pace. Pacea este in mare criza. Ajutati-ma, ajutati-L pe Fiul meu cel Sfant cu rugaciunile voastre, cu sacrificiile voastre, cu posturile voastre.
Dragi copii, va asteapta avertismente mari. Nu va temeti, eu sunt cu voi, nu va las, dar urmati ceea ce Eu va cer in mesaje. Va iau sub mantia mea ocrotitoare pe toti!
Dragi copii, cautati-L pe Fiul meu cel Sfant in Sfanta Euharistie.
Rugati-va, a venit timpul sa va rugati zi si noapte.
Dragi copii, veniti aici; in acest loc multe haruri veti primi. Nu va temeti de nimic, satana nu va poate face nimic, daca sunteti inarmati cu arma rugaciunii.'
Maica Sfanta va reveni marti 17 iunie a.c. la aceeasi ora 1700.
Seuca, 17 iunie 2003
'Dragi copii, va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea, prin aceasta fiica a Mea. Va invit din nou la rugaciune si post, pentru ca prin post si rugaciune puteti opri catastrofele naturale. A spus Fiul Meu cel Sfant: cum floarea are nevoie de apa asa aveti si voi nevoie de rugaciune si de dragoste. Iubiti-va, iubiti-va!
Dragi copii, va cer sa va rugati cat mai mult. Nu va temeti caci sunt cu voi, va iau sub mantia mea ocrotitoare, v-am promis-o de atatea ori.
Voi reveni in data de 2 octombrie la aceeasi ora (17:00).'
Seuca, 2 octombrie 2003
'Dragi copii va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea prin aceasta fiica a Mea. Dragi copii, va cer sa va rugati! Va cere Fiul Meu cel Sfant sa va rugati mult. Sa va rugati in familie. Sa va rugati in grupuri.
Dragi copii, va cer sa va rugati pentru fiul meu iubit Papa.
Dragi copii, Eu va iubesc mult. Iubiti-va si voi. Iubirea e mai presus de orice. Cu iubire ati dezarmat pe Satana. Cerul e plin de iubire.
Iubiti-va dragi copii! Iubiti-va!
Voi reveni in data de 26 februarie la aceeasi ora (17:00) .'