Ultima modificare: 27 iunie 2011

Aceasta pagina este consacrata aparitiilor Sfintei Marii la Medjugorje si Seuca. La Medjugorje continua si azi aparitiile din 24 iunie 1981, la Seuca au avut loc 23 aparitii publice intre 17 iunie 1995 si 17 iunie 2005. Ma puteti contacta la ivan.balan@gmail.com

Azi,  27 iunie 2011, dimineata la ora 7 vizionara Marian Rozsika (Rozalia) de la Seuca a murit. Inmormantarea va avea loc pe 30 iunie la ora 13.

" Sunt, si vin vremuri grele"

Medjugorje Mesajul din 25 decembrie 2010 Dragi copii, astazi eu si Fiul Meu Isus dorim sa va daruim belsugul bucuriei si al pacii pentru ca fiecare dintre voi sa fie un bucuros aducator si martor al pacii si al bucuriei in locurile in care traiti. Copilasilor, fiti binecuvantare si fiti pace. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea Mea."

 Mesajul din 25 Mai 2010 "

Dragi copii, Dumnezeu v-a dat harul sa traiti si sa protejati tot binele care este in voi si in jurul vostru si sa-i indemnati pe ceilalti sa fie mai buni si mai sfinti, dar satana nu doarme si prin intermediul modernismului va distrage si va conduce pe calea sa. De aceea copilasi, in iubirea fata de Inima mea Imaculata, iubiti-L pe Dumnezeu inaintea oricarui lucru si traiti poruncile Sale. Astfel viata voastra va avea sens si pacea va domni pe pamant. Va multumesc ca ati raspuns chemarii mele.

"

Mesajul din 25 Aprilie 2009 "Dragi copii, astazi va invit pe toti sa va rugati pentru pace si sa dati marturie despre ea in familiile voastre, astfel ca pacea sa devina cea mai mare comoara pe acest pamant lipsit de pace. Eu sunt Regina voastra a Pacii si mama voastra. Doresc sa va indrum pe calea pacii care vine numai de la Dumnezeu. De aceea, rugati-va, rugati-va, rugati-vaMultumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

 

Medjugorje: apariţia Mirjanei

immagine3.jpg

Apariţia din 2 decembrie 2007

Fecioara era foarte trista. Tot timpul a avut lacrimi în ochi.

“Dragi copii, în timp ce ma uit în inimile voastre, inima mea se umple de durere si de freamat. Copiii mei, opriti-va pentru o clipa si uitati-va in inimile voastre. Fiul Meu, Dumnezeul vostru, se afla intr-adevar pe primul loc? Sunt, intr-adevar, legile sale masura vietii voastre? Va avertizez din nou: fara credinta nu exista apropierea lui Dumnezeu, nu exista cuvantul lui Dumnezeu, care este lumina mantuirii si lumina bunului simt …”

25 Noiembrie 2007

Din pacate de doua zile s-a desfiintat site-ul site.neogen.ro unde aveam pagina aparitii.neosite.ro, sper sa ma puteti citi aici. Am aici o copie, nu chiar completa, nici foarte aranjata a paginii aparitii. Ma voi ocupa sa refac si sa dezvolt aceasta pagina de informare. Lucrez la date in plus despre Seuca.

Va recomand Pagina forumului >Spiritualitate>Medjugorje de pe cnet.ro Spiritualitate>Medjugorje
pentru aparitiile de la Medjugorje, chiar daca parerile sunt mai mult contra. Este bun acest forum atat ca informare cat si privind dilemele fata de aparitiile de la Medjugorje.


Mesajul din 25 aprilie 2007
"Dragi copii, si astazi va invit din nou la convertire. Deschideti-va inimile. Acest timp cat sunt cu voi este un timp de har, folositi-l bine. Spuneti: "Acesta este timpul pentru sufletul meu." Eu sunt cu voi si va iubesc cu o iubire nemarginita. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea." 04/2007

Mesajele anterioare se afla pe pagina Medjugorje

Secretele de la Seuca

In continuare as vrea sa prezint cele 4 secrete incredintate Rozaliei si dezvaluite public:
" Intre 1999-2000, Maica Sfanta mi-a incredintat 5 secrete din care numai 4 pot sa va aduc la cunostiinta deocamdata:
*1* Catastrofe naturale mari si mai dese, foamete si boli nevindecabile.
*2* Incendii, inundatii, seceta, mari cutremure de pamant.
*3* Moartea multor copii sub 7 ani.
*4* Dragostea din inimile oamenilor incetul cu incetul se va raci. Romania va fi zguduita de un eveniment puternic si va curge mult sange nevinovat!"

In 4 aprilie 2008 in urma acceptului Reginei Luminii Rozalia a dezvaluit si al cincilea secret: In Biserica vor fi rataciri, si preotii vor gresi. Dar Biserica va triumfa sub un papa cu numele Petru.

Pentru a ajuta Biserica, in fiecare zi sa va rugati pentru Biserica, preoti si calugari Crezul si Adu-ti aminte... 


Seuca 17 iunie 2006 Din partea parintelui paroh Gyorgy Istvan : "17 iunie 2006 a fost o foarte frumoasa zi de rugaciune. Dimineata la ora 10 a avut loc liturghia in limba maghiara, la ora 11 liturghia in limba romana. Dupa liturghii au avut loc in cele doua limbi rugaciuni de iertare, cantece, recitarea rozariului pana la ora 16. De la ora 16 tot in ambele limbi, impreuna s-a facut drumul crucii. De la ora 17 impreuna cu vizionara ne-am rugat 5 minute (o decada de rozariu), conform cererii Maicii Sfinte. Dupa aceea a avut loc sfanta liturghie de sarbatoare tot in cele doua limbi. Predica a fost rostita de domnul diacon Dr Molnar Gyula , mariolog de la Budapesta. In timpul zilei circa 15 preoti (romano si greco-catolici) au spovedit pelerinii, care au venit intr-un numar mare, circa 3-4 mii, sa salute Regina Luminii de la Seuca. Toti s-au intors acasa cu o mare bucurie sufleteasca."

Textul rugaciunii de consfintire a Romaniei la Veghea de la Timisoara, 10 iunie 2005 pe pagina 'Timisoara'

Rugati-va cu mine in fiecare zi cinci minute la ora 17. Seuca iunie 2005

Rugati-va, a venit timpul sa va rugati zi si noapte! Seuca februarie 2003

"Dragi copii! Astazi, din nou, va chem sa fiti iubire acolo unde e ura si hrana acolo unde e foame." Medjugorje, 25 Septembrie 2004


Daca vreti sa stiti Cum se citesc mesajele ? dati clic aici http://www.reginapacis.ro/mrp_rom/lectura_mesajelor.html


Sfanta Maria la Medjugorje


Am primit cateva poze de la aparitia Sfintei Marii la Seuca in 17 iunie 2005. Le puteti vedea pe pagina SEUCA 2005 POZE. Multumesc persoanei (anonime) care mi le-a trimis, care astfel mi-a creat posibilitatea sa vi le pun la dispozitie!

APARITIA MAICII SFINTE DIN 17 IUNIE 2005 SEUCA"Laudat sa fie Isus!"

In veci. Amin. Bine ai venit Maicuta Sfanta! Oh ce frumos vorbesti pe limba maghiara! Vorbesti si pe limba mea materna! Iti multumesc. Maicuta Sfanta iti ofer pe toti preotii aici prezenti si pe toti pelerinii impreuna cu familiile lor. Maicuta Sfanta au venit la Tine, ca sa puna la picioarele tale si la picioarele Fiului tau cel Sfant gandurile si problemele lor. Primeste-le.

"Le primim, fiica mea."

Multumesc Maicuta Sfanta ca le-ati primit. Oh Maicuta Sfanta au trecut zece ani de cand vii printre noi. Oh nu pleca, nu ne lasa! Ce vom face fara Tine? Iti multumesc pentru tot, si fii cu noi mereu. Ce sa facem in viitor?

"Rugati-va cu mine in fiecare zi cinci minute la ora 17. In fiecare an in 17 iunie voi revarsa haruri in acest loc. Acest loc v-a ramane un loc de pelerinaj."

Iti multumesc Maicuta Sfanta. Te iubesc si pe Fiul tau cel Sfant si pe Sfanta Treime.
Atunci nu plang, pentru ca tot esti aici cu noi, tot aici vei fii cu noi.

"Dragi copii, va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea, prin eceasta fiica a mea.
Dragi copii nu uitati tot ce v-am Invatat, tot ce v-am spus pana acum. Fiul Meu Cel Sfant cere sa traiti iubirea. Iubiti-va aproapele ca pe voi insiva.
Dragi copii rugati-va, pentru ca cu rugaciunile voastre mi-ati adus multe bucurii. Nu uitati sa va rugati, sa postiti si upleti bisericile. V-am mai spus acest lucru, dar putine suflete au auzit acest mesaj, pentru ca am gasit multe biserici goale.
Dragi copii v-am spus de atatea ori sa nu va temeti de nimic, pentru ca Eu sunt cu voi si va i-au pe toti sub mantia mea ocrotitoare. Va iubesc pe toti!
Numele meu aici in acest loc este REGINA LUMINII."


Maica Sfanta a dat binecuvintarea Ei speciala si materna peste toti pelerinii si in timpul rugaciunii Tatal Nostru aparitia a luat sfarsit.

Rugaciuni de ispasire in fiecare luna in data de 17 de la ora 19.
In data de 17 mai la cererea Maicii Sfinte vor fii rugaciunii de ispasire de catre tineret de la ora 10-18.
In fiecare an in data de 17 iunie sarbatorim aniversarea aparitiilor la cererea Maicii Sfinte.(La ora 17 sfanta liturghie)

Adresa: Marian Rodica 547255-Seuca Com.Ganesti Jud. Mures T. 0265-425402
Parohia Romano Catolica 547255- Seuca Com. Ganesti Jud. Mures T.0265-425501


Seuca, 17 iunie 2004


...Dragi copii! Si astazi va indemn sa va rugati si sa postiti ... 25 Februarie 2003

1. Intentii
In aceste pagini vreau sa va informez despre aparitiile Sfintei Marii in zilele noastre, precum si sa va transmit mesajele care ne-au fost date cu aceste ocazii.
Pentru inceput va voi aduce informatii despre Medjugorje (in Bosnia-Hertegovina, zona croata) si Seuca de la noi din tara. Dupa aceea si despre alte aparitii.
2. Medjugorje
Aparitiile Fecioarei Maria la Medjugorje (Bosnia-Herzegovina) sunt zilnice insa in ziua de 25 ale fiecarei luni Regina Pacii transmite vizionarei Marija un mesaj adresat intregii lumi !
Mesajul din 25 iulie 2003 Dragi copii! Astazi iarasi va chem la rugaciune. Copilasi, rugati-va pana cand rugaciunea devine o bucurie pentru voi. Numai astfel fiecare dintre voi veti descoperi pace in inima si sufletul vostru va fi multumit. Veti simti nevoia de a marturisi si altora iubirea pe care o simtiti in inima si in viata. Eu sunt cu voi si mijlocesc inaintea lui Dumnezeu pentru voi toti. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea.
3. Parohie
Va invit sa intrati pe pagina parohiei greco-catolice Sfanta Maria Regina Pacii din Timisoara http://www.reginapacis.ro, pelerinaje, mesaje (toate din 1995 si pana in prezent), poze, descrierea aparitiilor! Domnul sa va indrume pasii!
4. Seuca
Seuca este o comuna lipita de Tarnaveni. Aici apare Sfanta Maria din 17 iunie 1999 totdeauna putin dupa ora 17, de trei-patru ori pe an. Vizionara de la Seuca: este nascuta intr-o familie mixta, unul dintre parinti este maghiar iar celalalt roman, mesajele sunt transmise in romana. Mesajul de baza este de infratire intre etnii. Sfanta Maria cere post luni, miercuri si vineri de preferinta cu paine si apa, convertire, iubire. Urmatoarea aparitie va avea loc pe 17 iunie 2004. Afara de aparitia din vara care este totdeauna pe 17 iunie, mai sunt 2-3 aparitii pe an.
5. Revista
Cu acceptul redactiei revistei Regina Pacis inserez urmatoarele: Pentru mai multe amanunte despre Seuca sau Medjugorje consultati revista bilunara Regina Pacis, care are urmatoarea adresa e-mail reginapacis_ro@yahoo.com.

6. Cerere
Daca cineva a participat la aparitii, are marturii, stie de lucruri importante de comunicat, sa ma anunte pe adresa de e-mail ivan.balan@gmail.com
Pagina realizata de Ivan Balan

www.cere.ro