CEN tarjoaa monipuolisen palvelupaletin

Projektinhallinta

Monen vuoden ja projektin kokemuksella IT-, verkko-, ja media-alalta voin tarjota projektinhallinta ja -hallinnointipalveluita mainittujen alojen saralta. 
Jos et itse ehti muuta kuin asettaa päämäärän ja karkeat raamit, niin minä hoidan loput. 

Hankinta ja käyttöönotto

Jos epäröit tietokoneen hankinnassa ja käyttöönotossa, voin auttaa. Riippuen käyttötarkoituksestasi etsimme edullisimman mutta riittävän tehokkaan laitteen juuri sinulle. Autan tarvittaessa tietojen, ohjelmistojen ja tilien siirrossa uuteen koneeseen.
Tietokone vaatii myös huoltoa ja säännöllistä siivousta, aivan kuten autosi tai kotisi. Ilman palvelua ja siivousta tietokoneesi takkuilee yhä enemmän, käynnistyy hitaasti ja tilttailee. Ota yhteyttä ennenkuin se jäätyy kokonaan, tai ei suostu enää käynnistymään.

Käännöspalvelut

Jos sinulla on tekstejä/verkkosivuja, joita pitäisi kääntää, voin keventää työtääkkaasi. Käännän tekstejä kielillä ruotsi - suomi - englanti. En ole certifioitu kääntäjä, mutta käännän ymmärrettävää tekstiä lähes ilman kirjoitusvirheitä. 

Mediamuunnokset

Suoritan pienimuotoisia mediakonvertointitöitä käsityönä.

Video
Onko sinulla arvokkaita muistoja vanhalla VHS videokasetilla, mutta soitin ei enää toimi. Minulla on toimiva ja voin siirtää videosi muistitikulle haluttussa tiedostomuodossa (normaalisti MP4). Muistitikkuja on helppo monistaa ja antaa ystäville tai ladata YouTube-tilillesi tai vastaavaan.
Joissakin tapauksissa kuvan- ja äänen laatua on mahdollista jopa hiukan parantaa.

Ääni
Onko sinulla tärkeä äänite C-kasetilla, mutta toimivia kasettisoitin puuttuu. Minulla on soitin ja voin siirtää äänitteesi MP3-tiedostomuodossa muistitikulle. Jos nauha on vaurioitunut on mahdollista suodattaa häiriöt pois ilman että äänen laatu kärsii mainittavasti.

Kuva
Voin scannata vanhoja paperivalokuvia ja parantaa kuvanlaatua määrätyissä tapauksissa. Oikella värikorjattu ja parannettu versio skannatusta paperivärikuvasta. Kuva alkuperäiskuvasta näkyy myös.  


Järkevät ja edulliset ITC-ratkaisut

Pienyritykset ja yhdistykset käyttävät ilmaisia (open source - avoin lähdekoodi) ohjelmia ja pilvipalveluita hyvin niukasti. Tarjoan apua niiden käyttöönotossa ja edullisia tukipalveluita sekä avoimen lähdekoodin ohjelmistoille että pilvipalveluille. 

Uutta elämää vanhalle tietokoneelle

Olet hankkinut uudet tietokoneen ja siirtänyt vanhasta koneesta kaikki tärkeät työt uuteen. Mitä teet vanhalle Windows-koneellesi?
Voin puolestasi tyhjentää kaiken pois ja asentaa siihen joku sopiva Linux-versio (esim. Lubuntu tai Mint). Nämä distrot toimivat suhteellisen sujuvasti myös vanhalla raudalla. Linux-tietokoneella voit jatkossakin lukea sähköpostisi, surffailla netissä, kuunnella Spotifyta ja työskennellä pilvipalveluissa uudistuneella tietokoneellasi.

Verkkosivut

Jos tarvitset edullisen perusverkkosivuston, jota voit tarvittaessa itse päivittää, voin auttaa Google Sitesin käyttöönotossa.
Google Site on Google-tilin omistajille ilmainen sisällönhallintajärjestelmä. Jos haluat Googlesivustollesi oman domainin (www.firma.fi) voin tarjota edullisesti DNS-palveluita Googlesivustollesi.
Kun Google Site on ilmainen sisällönhallintajärjestelmä (CMS = Content Management System), on sillä tietenkin rajoituksensa. Google Sitestä puuttuu esim monikielituki, mutta sen voi kiertää esim. kuten tässä sivustossa, siten että kielivalinta on pääotsikkona ja sisältö eri kielillä alasivuina. Suuri etu on se että Google Site on responsiivinen eli sivut mukautuvat automaattisesti eri näytöille, eli toimivat hyvin myös mobiili-laitteilla.

Palvelutakuu

Kaikki työt suoritetaan takuulla. 
Raportoidut käännösvirheet ja mediakonvertointierehdykset korjataan ilman lisäkustannuksia jopa 3 kuukautta toimituksen jälkeen.
Myös (uudelleen)asennus- ja asetusviat korjataan 3 kuukautta toimituksen jälkeen - ei koske rautapuolen ongelmia.